O moj boze...toto naozaj NIE tieto reci. To moze napisat ibe ten, co bud nepracuje, alebo v praci nema nadriadeneho.lomngi píše:Ja v takom prípade použijem paragraf alebo výmenu šéfa . Ale volno kvôli priateľom si spravim. práca počká. nie je zajac .A sraz je každý jedinečný a škoda vynechať.
Bohuzial, realita je opacna. Sef moze vymenit akurat tak mna a uz do prace nemusim chodit.
Lahko sa to pise, ale robit na smeny, neni 8 hodinova praca jednotlivca, ktory pride do prace o 8:00, z prace ide o 16:00 a vikendy volne.
Pracujem v 24 hodinovej prevadzke, a musim mat minimalne na pol roka vsetko naplanovane. Sluzby aj dovolenky.
To ze sef naplanuje sluzby a zbytok je moj problem znamena, ze uz sa musim dohodnut s kolegovcami ci si vymeni so mnou sluzbu.
A ten kolega, ktory by chcel ist na vikend do prace by bol pekny idiot, takze mam smolu.
Proste vikendovu smenu mi nikto nevymeni, pretoze ma sancu byt konecne s rodinou. Mozno to niektori ani netusite, ale vikendy sa nepocitajtu ako nadcasy, je to pracovny den ako kazdy iny. Volno mi v tom pripade pripadne proste cez tyzden, kedy ostatni pracuju.
Mne vyjde volny vikend tak raz za mesiac.
Cize ako sef naplanoval, ja tam musim byt a nikto iny tam za mna nebude, lebo som tam sam a to celych 12 hodin.
A priatelia sa mozu postavit aj na hlavu, aby som si kvoli nim urobil volno, ale moja praca teda rozhodne nepocka.
Takze nepiste take hluposti, ked neviete o aku pracu sa jedna a este nepouzivajte v mojej pritomnosti ani slova, ze vsetko sa da ked sa chce. Na to som alergicky, pretoze vsetko sa da len zial cez peniaze, ktore sa ku mne nejako navyse nedostavaju a teda nemozem povedat sefovy "astalavista bejby"
Raz by som neprisiel do prace, tak uz viac chodit nemusim a navyse sa mi zosobnia skody, ktore vzniknu pocas mojej nepritomnosti a to mi potom nepomoze predat ani to moje ubohe AVEO s 3 izbovym bytom dokopy.
Takze takto je to so mnou priatelia