Na Bardejovskej je iba predajna nahradnych dielov, maju aj nove aj pouzite. Servismana mam sukromne, nieje to autorizovany servis, iba ma garaz a zivi sa tym... Na diagnostiku Ta posle k svojim kamosom.. vsetko ok bez problemov a s jeho odporucanim ides za inu cenu.lechi142 píše:prosim ta v tej dielni na bardejovskej robia aj komplet diagnostiku? je to autorizovany servis ci ani nie? a kde to je konkretne, daj nejaky zachytny bod lebo mi ta ulica nic nehovori
Zoznam servisov v SR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zoznam servisov v SR
- Reklama
Stanleyk : potreboval by som spravit komplet diagnostiku, zistit ci vsetky cidla funguju ako maju a chcel by som konecne vediet preco mi teply motor nechce naskocit bez stlacenia plynu a preco nemam pokojny chod na volnobehu... vedel by si mi tu diagnostiku niekde dohodnut?
Alebo pripadne hocikto by ste mi vedeli povedat kam ist na diagnostiku v KE???
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
HUMENNE- 1> predaj servis chevrolet, byvale daewoo.
2> Emil Posefka pri byvalich uholnych skladoch, roby aj diagnostiku. Je to byvali mechanik od daewoo u mna max. spokojnost.
2> Emil Posefka pri byvalich uholnych skladoch, roby aj diagnostiku. Je to byvali mechanik od daewoo u mna max. spokojnost.
-
- Kontaktovat uživatele:
0905166026. Povedz ze mas kontakt od Stana. Je to skvely chlap, povedz co potrebujes, on Ti povie kam mas ist, alebo ci ist k nemulechi142 píše:Stanleyk : potreboval by som spravit komplet diagnostiku, zistit ci vsetky cidla funguju ako maju a chcel by som konecne vediet preco mi teply motor nechce naskocit bez stlacenia plynu a preco nemam pokojny chod na volnobehu... vedel by si mi tu diagnostiku niekde dohodnut?
-
Predajňa Hyundai a servis - kedysi Daewoo v Nových Zámkoch na Považskej ul. oproti SAD. Mechanici boli školení na Daewoo.
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
Ja mám s nimi celkom dobré skúsenosti. Ale filtracná jezibaba na vstupe je fakt "něcíčko"ppp píše:Ja ,a, s nimi kusok ine skusenosti. Ceny premrstene, najma za diely. Filtrazna jezibaba na vstupe ktora napise B namiesto A do popisu problemu. Ako na vymenu dielov mozno budu dobri, ale to zvladne kazdy co vie chytit skrutkovac do ruky. Ak mate problem tak na nich zabudnite. A este nieco, ak im vyslovne a hlavne pisomne neprikazete pri zlozeni niecoho co ma tesnenie, dat nove tesnenie, tak vam tam frknu stare, ci uz to tesni alebo nie, ich to netankuje. A o nejakej improvizacii mozete zabudnut, bud novy diel aj ked by stacilo chytit len klieste do ruk, alebo chod do p..... . Takze ak chcete napriklad preplatit vymenu rozvodov, preco nie, inak vrelo neodporucam. Uz som ich tu parkrat spominal.
Ceny dielov naozaj drahé, preto som si zatial nosil svoje, akurát gul.cap dali svoj, tak som zvedavý, lebo jezibaba tvrdila, ze ten ich je "the best quality".
Na odstranovanie problémov nic moc, ale aspon sa netvária, ze vsetko vedia.
Pokial vedia, co treba spravit, tak sú podla mna dobrí, a nie drahí.
Igor
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG
Re:
[quote="Ozorák Mikuláš"]NITRA - predajňa Chevrolet + servis.
Servis na vysokej úrovni, spoľahlivosť, kvalita opravy.
Taktiež predaj náhradných dielov Daewoo za rozumné a prijateľné ceny.
mozem len súhlasiť...využil som ho 2x a bez problemov.... nariek tomu využívam v ostatnej dobe servis vo vyčapoch-opatovciach.... v priebehu dňa objednajú nahradné diely a cenovo sú v pohode... konzultujem s nimi a ochotne poradia
Servis na vysokej úrovni, spoľahlivosť, kvalita opravy.
Taktiež predaj náhradných dielov Daewoo za rozumné a prijateľné ceny.
mozem len súhlasiť...využil som ho 2x a bez problemov.... nariek tomu využívam v ostatnej dobe servis vo vyčapoch-opatovciach.... v priebehu dňa objednajú nahradné diely a cenovo sú v pohode... konzultujem s nimi a ochotne poradia
Ponúkať diely cez internetový obchod je veľmi zložitá vec. Mnohé diely majú svoje špecifiká a preto nie je jednoduché objednať ten správny (bez katalógov a skúseností takmer vylúčené). Skúste http://www.carmax.sk, resp. kontaktujte zodpovedných pracovníkov. Máme kompletný sortiment originálnych aj neoriginálnych dielov na DAEWOO , Chevrolet , FSO , Lublin a SsangYong za veľmi dobré ceny.
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
SlovExpres Lučenec, www.slovexpres.sk alebo môj známy (kedysi mechanik Daewoo v LC) Peter Belko, má servis v obci "Telka" (kúsok od Lučenca) ... to keby náhodou niekoho nechalo daewoo v tejto oblasti...
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Už nikdy M.A.H Polianky 15 v Bratislave
Všetci sa tvária ako majstri sveta,prístup katastrofa.
Mechanik sa bavil o mojom aute s druhým mechanikom a moje otázky a dotazy úplne ignorovali. Počas rozhovoru a riešení problému,sa mechanik otočil a odišiel. Ešte sa na chvíľu otočil,keď som ho ohlásil,že sa rozprávam s ním a ešte som nedokončil vetu.
Trochu sa to zlepšilo po sťažnosti na centrále GM,ale.....
Remesloservis Nitra:
Tak ako tu už bolo napísané ,ale nesmiete prijímacieho technika zastihnúť v zlej nálade
Hoffer Komárno:
Tiež ako bolo uvedené + výhoda sú ceny a krátka čakacia doba-malé mesto,je to normálne.
Prístup úplne super.
Mechanik sa bavil o mojom aute s druhým mechanikom a moje otázky a dotazy úplne ignorovali. Počas rozhovoru a riešení problému,sa mechanik otočil a odišiel. Ešte sa na chvíľu otočil,keď som ho ohlásil,že sa rozprávam s ním a ešte som nedokončil vetu.
Trochu sa to zlepšilo po sťažnosti na centrále GM,ale.....
Remesloservis Nitra:
Tak ako tu už bolo napísané ,ale nesmiete prijímacieho technika zastihnúť v zlej nálade
Hoffer Komárno:
Tiež ako bolo uvedené + výhoda sú ceny a krátka čakacia doba-malé mesto,je to normálne.
Prístup úplne super.
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
Heh, tam mi odfajcili riadiacu jednotku.Boeing737 píše:Už nikdy M.A.H Polianky 15 v Bratislave
Prijimaci technik ma presviedcal, ze som do servisu prisiel s prazdnou nadrzou a ze tam neni benzin, lebo nevedeli nastartovat.
Takze co uz je to za autorizovany servis, ked nevedia nastartovat auto, tvrdia ze nema benzin, ale pritom starter ani necukol, ked som sa prisiel presvedcit osobne.
Tak som im zatukal na celo, ze ja som auto dostavil pojazdne a chcem odtial aj odist a len tak na okraj, mal som tam pol nadrze.
Takze ten kto sa babral v elektrike, proste odfajcil RJ.
Na druhy den som si prisiel pre auto aj s novou RJ.
Ale je fakt, ze do MaH chodim stale, ale v Petrzalke, mam to par 100 metrov od baraku.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008