Po dlouhém váhání nakonec objednáno a dnes se pokusím alespoň na zadní dveře nainstalovat....zadní okno až naposled. Jsem zvědav jak se s tím bude pracovat.
Jen by mě zajímalo a to je otázka na Doyla...jestli je nutné to dát až pod gumu, kvůli stahování oken ?
Zatmavovací folie
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zatmavovací folie
Mam to jen na skle pod gumu jsem to nerval.. blbě by se tam stejně dostávalo.. se stahováním oken nemám problémferry píše:Po dlouhém váhání nakonec objednáno a dnes se pokusím alespoň na zadní dveře nainstalovat....zadní okno až naposled. Jsem zvědav jak se s tím bude pracovat.
Jen by mě zajímalo a to je otázka na Doyla...jestli je nutné to dát až pod gumu, kvůli stahování oken ?
A dělá se s tím odbře protože když se ti to nepovede tak to sundáš a začneš znovu
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Re: Zatmavovací folie
Jj potvrzuji....je fajn si to sundat a zkoušet bez problémů znovu.
V českém návodu stojí:
Alternativou k přichycení fólie vodou může být přichycení pomocí statické elektřiny k oknu. Fólii (lesklou stranu) je potřeba nejprve intenzivně třít pomocí utěrky ze syntetických vláken.
Nic jsem tedy netřel a drží to, ale vyzkouším, protože mi ještě zbývají pravé dveře a zadní okno.
V českém návodu stojí:
Alternativou k přichycení fólie vodou může být přichycení pomocí statické elektřiny k oknu. Fólii (lesklou stranu) je potřeba nejprve intenzivně třít pomocí utěrky ze syntetických vláken.
Nic jsem tedy netřel a drží to, ale vyzkouším, protože mi ještě zbývají pravé dveře a zadní okno.