VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Jo jo, žádná odezva na mou výzvu na mini sraz . Prostě vám není blbej vidlák od Jihlavy dost dobrej co? A nebo že by žádnej Carthell Prg neexistoval, že by to byl jen podvod? Asi si udělám svůj vlastní klub, třeba Carthell Igl . No doufám, že jedinej, kdo po mě pude nebude Franta s Pasatem . Kdyby přece jen, tak na té benzínce na letišti budu už mezi 16:00 až 17:00 dnes. V tuto hodinu se na práci nikdo už vymlouvat nemůže, takže .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
VIPe neblbni, v Praze se maká do 6 až do 7 :D:D:D
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
To kecáš, tak dlouho by nikdo nemakal . Prostě se vám tam nechce. Nebo máte strach, že uvidíte na vlastní oči pořádný auto????
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Scorpion.11
Pro tebe hodina práce je moc
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak pořádné auto... o tom žádná ale Ruzyně je prostě Ruzyně, to je konec světa :D:D
Carthell Prg
Carthell Prg
Jestli jsi v Praze, jako že hádám že jo, tak to máš takzvaně za humnama . A to jsem si to teď ještě trochu vytunil . Pražáci se hold nechávají rádi přemlouvat .
No z Komořan na Ruzyň je to 24 km což je na Prahu celkem dost... jinak já opravdu pracuju do 17.30
Carthell Prg
Carthell Prg
24km je úplný prd, benzín zaplatím. Ale když jsi v práci, tak to tě asi fakt omlouvá. Jen nechápu, co to máš za práci, že jsi pořád připojenej na fóru .
Tak ono je jedno co je to za práce, když máš pc a přístup na internet, tak si na forum vždycky dokážu i v pracovní době udělat čas Víš jak, důležité je si umět tu práci naplánovat ;ú
Carthell Prg
Carthell Prg
A to nikdo jinej z Carthellu nemá čas? Jsi s nima ve spojení?
Napiš tu na fóru na naše vlákno https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... 01&t=20290 a třeba se někdo ozve
Carthell Prg
Carthell Prg
Tak se nikdo neukázal. Prostě jste se na mě vysr.... . Nějakej černej Cruze sedan tam projel, ale nikdo z teď už exkámošů to asi nebyl . Velké zklamání, fakt mě to vzalo . Zlatej Olšovec.
To víš VIPe v Praze je potřeba dávat min. týden dopředu info... jinak si ani neškrtneš
Carthell Prg
Carthell Prg
VIPE máš to super na Olšovci si to prohlídnu jestli dorazíšVIP píše:Tak se nikdo neukázal. Prostě jste se na mě vysr.... . Nějakej černej Cruze sedan tam projel, ale nikdo z teď už exkámošů to asi nebyl . Velké zklamání, fakt mě to vzalo . Zlatej Olšovec.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- Alex Crouze
VIP doraž do Ovy , taky na to kuknem
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč