Hlasování
Moderátor: Blue Lanos
Hlasování
Podpořte naše autíčko v soutěži a dejte mu svůj hlas na adrese http://www.vyfotleasing.cz/detail/1451 stačí kliknout na tlačítko - vybrat fotografii k hlasování - hlasovat pro zvolené a zadat email, na který Vám přijde potvrzení, a to jen prokliknete ať je hlas platný )). Všem moc děkujeme Martina a Matyášek
Naposledy upravil(a) martinaok dne čtv srp 08, 2013 11:41, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Cruze SW 2.0 Diesel LTZ
- Reklama
Re: Hlasování
mas to tam hlasoval som pre 3 chevy co som tam nasiel tvoj cruze potom camaro a potom nejake aveo co tam bolo ... vela stastia v sutazi
pre buducnost staci zalozit 1 temu na to
pre buducnost staci zalozit 1 temu na to
- Scorpion.11
Nedivím důvod proč hlasovat, když tě člověk nezná, dva příspěvky jsou jen 2xHlasování, taktéž ses sem jen přihlásil asi jen kvůli tomu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
sak nemusis hned byt taky negativny ... chlapik si kupil new cruzika zapojil sa do sutaze ... /leasing/ tak chce pomoct s hlasovanim ... neviem kde inde by mal napisat ako na chevrolet forum ked si kupil cheviho ... a vobec ... polku ludi tu nepoznas ... to ked teraz niekto napise prvy prispevok ze ma nejaky problem a prosi o radu tak sa nanho vyseries a neporadis lebo je tu novy ?Scorpion.11 píše:Nedivím důvod proč hlasovat, když tě člověk nezná, dva příspěvky jsou jen 2xHlasování, taktéž ses sem jen přihlásil asi jen kvůli tomu
Nevidím důvod proč nehlasovat, tedy jsme hlasovali i v jiných anketách.
Kdo má chuť může podpořit, kdo nechce nemusí.
Držím palce ať máš co nejvíc hlasů
Kdo má chuť může podpořit, kdo nechce nemusí.
Držím palce ať máš co nejvíc hlasů
Carthell Prg
Já hlasovat budu.Psalo mi to, že nemám vybrané fotky ve všech kategoriích. Tak se dívám i do jinejch a co tam nenajdu . Poznáváte ho? A že nic neřekl???!!!
Scorpione, teď už je snad důvod dávat hlas!!!!!!!!
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
A tady je další adept na hlas od nás chevroleťáků .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Výhry jsou zajímavé. Myslím, že když všichni pošleme hlas oběma kámošům, tak si rozdělí první a druhý místo. Škoda jen, že jsme to tady nevěděli dřív. Možná v sekci Aveo to bylo, ale tam moc nechodím.
3 - 2 - 1 - hlasujééééééééééééééém
3 - 2 - 1 - hlasujééééééééééééééém
Taky dám hlas, někteří kamioňáci tam ale mají už hodně náskok tak zaberte
Ovšem na začátek jsi se mohl představit trochu s autem a pak po nás něco chtít...
Ovšem na začátek jsi se mohl představit trochu s autem a pak po nás něco chtít...
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
JJ pracuju na tom, fotky jsou už ve foťáku dnes večer je nahodím na forum. Jinak hlas se dá poslat jeden pro každou kategorii, tak určitě podpořte i ostatní Chevrolety v dalších kategoriích
Chevrolet Cruze SW 2.0 Diesel LTZ
JJ je to moje, dal jsem to tam jen tak ČSOB mě posílalo email tak jsem nahrál fotku, alespoň jeden hlas mám Vy aky najdete všechnoVIP píše:Já hlasovat budu.Psalo mi to, že nemám vybrané fotky ve všech kategoriích. Tak se dívám i do jinejch a co tam nenajdu . Poznáváte ho? A že nic neřekl???!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Já to viděl právě u Ládinka a taky jsem toho svého mazla tam dal
Takže prosím moc o hlasy
http://www.vyfotleasing.cz/galerie
Takže prosím moc o hlasy
http://www.vyfotleasing.cz/galerie
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Já už jsem hlas dal jak Lukinovi, tak Ládínkovi. Mám víc mailových adres, hlasy pošlu.
Jeeee super diky mooc
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg