Vaše auta / Club cars
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Re: Vaše auta / Club cars
První majitel byl vetr.roman a pak mefi100.
Rudo něco ti uniklo
Rudo něco ti uniklo
Carthell Prg
- Reklama
jj, tak přesně jsem to tu našel, nejprve vetr.roman a pak mefi100tomask píše:První majitel byl vetr.roman a pak mefi100.
Rudo něco ti uniklo
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ modrošedá metalíza
Troška histórie, a súčastnosť našich dvoch krásavcov.
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 5D HB LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 7x15 ET 38, 195/50R15, športové sedadlá, športový volant, predný spoiler, nerezový výfuk AMA,
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 4D sedan LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 6x13 ET 13, 205/60R13, športové pružiny, športový volant,
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 4D sedan LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 6x13 ET 13, 205/60R13, športové pružiny, športový volant,
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
PK-Lanos not bad, ale nerozumiem významu toho kufra... mne to robí dobrý rámus aj bez subwoofera v kufri a podobne...
inak nice cars. lanos je fajn len holy bosy by som nechcel.
inak nice cars. lanos je fajn len holy bosy by som nechcel.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Ďakujem za hodnotenie, zmysel kufra hľadaj v SQ /sound quality/, a súťaží DB Drag, s týmto kufrom som mal 3 miesto, a auto bola ako súkromná predvádzačka, nakoľko som robil v obchode s doplnkami.
Holý bosý Lanos má svoje opodstatnenie, jednak HB sme kupovali ako nové, a keďže vtedy bolo akurát na takéto
v kasičke, tak sme ho brali bez výbavy. Ďalšia vec, ak sa chcem povoziť, polilňovač, ABS, ESP, EBD a ostatné nezmysly mi bránia cítiť auto, kazia pôzitok z jazdy, a nejaka elektrika okolo okien už absolútna hovadina a zdroj porúch.
Sedan spĺňal pri kúpe presne požiadavky, LPG, ťažné, malé auto, a hlavne bez elektrických nezmyslov.
Holý bosý Lanos má svoje opodstatnenie, jednak HB sme kupovali ako nové, a keďže vtedy bolo akurát na takéto
v kasičke, tak sme ho brali bez výbavy. Ďalšia vec, ak sa chcem povoziť, polilňovač, ABS, ESP, EBD a ostatné nezmysly mi bránia cítiť auto, kazia pôzitok z jazdy, a nejaka elektrika okolo okien už absolútna hovadina a zdroj porúch.
Sedan spĺňal pri kúpe presne požiadavky, LPG, ťažné, malé auto, a hlavne bez elektrických nezmyslov.
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 5D HB LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 7x15 ET 38, 195/50R15, športové sedadlá, športový volant, predný spoiler, nerezový výfuk AMA,
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
pekne mudro opodstatnené. nemám namietok. a je fajn vidieť že je autíčko v rodine od novoty.
zas ja mám radšej to pravé pohodlie el.okna, abs, servo a podobné zábavky. plná paľba proste.
zas ja mám radšej to pravé pohodlie el.okna, abs, servo a podobné zábavky. plná paľba proste.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
však si tú nevýbavu musím nejako pred sebou odôvodniť
ale nie, fakt neznášam, ak sa mi elektronika montuje do riadenia auta,
no a ten kufor je aj tak už iba spomienka, polovička si vybrala HB z nášho vozového parku, a všetko išlo preč
ale nie, fakt neznášam, ak sa mi elektronika montuje do riadenia auta,
no a ten kufor je aj tak už iba spomienka, polovička si vybrala HB z nášho vozového parku, a všetko išlo preč
Veľmi veľa ľudí podcení Daewoo, ale myslím že sa dá pekne spraviť ako to tvoje, veľmi pekné autíčka...hm škoda tej elekriky okien
Daewoo Nexia 12/97 1.5 16v 90 koni. Strieborna metaliza, servo, el okna, panasonic MP3,
Dakujem za pochvalu, dodnes sa stretavam s negativnym ohlasom na znacku auta, ale ja nedam nanho dopustit, sedan je moje tretie daewoo, a po skusenosti s elektrikou v espere / vecne nieco pokazene / uz elektriku nechcem
Ja mám elektriku v mojej nexií, a musím poklopať nemal som problém, ale jeden nikdy nevie kedy sa čo vyskytne, čím menej elektrických zálezistostí tým menšia pravdepodobnosť porúch
Daewoo Nexia 12/97 1.5 16v 90 koni. Strieborna metaliza, servo, el okna, panasonic MP3,
nexia bola uz lepsia ako espero, mam pocit ze espero bolo postavene zo skladovych prebytkov
Tak jsem včera nechal napojit mazlíka na diagnostiku.
Načetlo to chybu snímače polohy škrtící klapky a bohatou směs, pak se provedl pořádný reset krokového motorku.
Takže mazlík jel domů dobře bez zvýšených otáček
Načetlo to chybu snímače polohy škrtící klapky a bohatou směs, pak se provedl pořádný reset krokového motorku.
Takže mazlík jel domů dobře bez zvýšených otáček
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Tak dnes se podělím o nový přírůstek:
Chevrolet Trax 1,6, LT, white
Chevrolet Trax 1,6, LT, white
Chevrolet Trax 1,6 LT, bílá, 12.2013
Nissan Micra 1,0, šedá, 3.2011
www.vykup-pc.cz http://surpan.blog.cz
Dle mého názoru nejkrásnější Chevík, co se u nás prodává. Bílá mu moc sluší a ty kola jsou bezvadný! Pro někoho kdo potřebuje štyrkolku a nevadí mu menší kufr, je to za ty prachy nejlepší volba!
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
Tohle je ale pouze předokolka, 4kolo bych využil možná dvakrát v roce. Spíš jsem chtěl něco většího, hlavně podle toho, co se mi líbilo. Nejprve jsem uvažoval o cruzovi, ale v prodejně jsem našel Traxe a byl to on, mého srdce šampion .357 píše:Dle mého názoru nejkrásnější Chevík, co se u nás prodává. Bílá mu moc sluší a ty kola jsou bezvadný! Pro někoho kdo potřebuje štyrkolku a nevadí mu menší kufr, je to za ty prachy nejlepší volba!
Tak nějak mě vždy lákala SUVčka.
Kola jsou zimní 16tky, gumy Nokian, na léto mám 18tky přímo od Chevroletu.
Měl jsem před tím nissana micru, kufr je nyní jak přechod z garsonky na vilu
Ono bych řekl, že Chevy má celkově velmi pěkná auta, líbí se mi aveo i cruze, super je i captiva a orlando. Ale Trax je od všeho něco, akorát pro mě
Chevrolet Trax 1,6 LT, bílá, 12.2013