Don Poky Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Don Poky Orlando
jsem si teď vzpomněl, když jsem na jaře kupoval Orlíka v Ústí, dával jsem na protiúčet škodovku a byl jsem jí ještě předtím umýt dole pod Tescem. Byla tam myčka pro kamiony a taky ruční pro osobní. Když mi auto umyli, fakt jsem ho nepoznal. Vypadalo jako nové. Snad jsem i chvilku přemýšlel, že si jí nechám Stálo to sice asi 200,-Kč, ale bylo to rychle a bez čekání. No tak to jen kdyby někdo místní zrovna spěchal a nechtěl se zrovna potit ve vedru u myčky jako to dělám poslední dobou já
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ white navi sunroof
1993 - 2013 pouze škodovky
- Reklama
Poky pěknej to rámeček
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Lubosi, bydlim kilak odtamtud a rozhodne si radsi sam auto osmudlam na wapce nez aby mi ho myl nekdo jinej a za 3x vic penez nez si umeju sam a vypada stejne.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Není to moc za tu myčku, ale taky auto meju sám, než bych to nechával někomu jinému
Carthell Prg
to byl jen takovej tip. Já dost často jezdím v obleku, takže to si potom nebudou lidi fotit moje krásný auto , ale blbce, co leští auto ve vedru v obleku A tehdá jsem jel do Ústí a ještě tak trochu sněžilo a tu škodovku jsem chtěl předat alespoň trochu čistou a nějak jsem tam okolo žádnou myčku neviděl (ale určitě tam někde byla).
Jinak krátce mimo téma - o mé první cestě od vás z Ústí s novým orlíkem. Nějak jsem z toho nadšení hned najel na dálnici a zapomněl jsem, že nemám nejenom natankováno, ale neměl jsem ani dálniční známku. Takže na prvním sjezdu jsem vjel zpátky do Ústí a natankoval jsem u takové malé Benziny. Tady neměl ale dálniční známku, tak jsem jel dál do centra. A musím se přiznat, že jsem se tak trochu začal bát. Rozbořený baráky a samej nepřizpůsobivej občan. No a na další benzince jsem koupil známku a vedle mého auta si další ukazovali v kufru kradená autorádia. Toť moje zkušenost z jedné části Ústí...
Jinak krátce mimo téma - o mé první cestě od vás z Ústí s novým orlíkem. Nějak jsem z toho nadšení hned najel na dálnici a zapomněl jsem, že nemám nejenom natankováno, ale neměl jsem ani dálniční známku. Takže na prvním sjezdu jsem vjel zpátky do Ústí a natankoval jsem u takové malé Benziny. Tady neměl ale dálniční známku, tak jsem jel dál do centra. A musím se přiznat, že jsem se tak trochu začal bát. Rozbořený baráky a samej nepřizpůsobivej občan. No a na další benzince jsem koupil známku a vedle mého auta si další ukazovali v kufru kradená autorádia. Toť moje zkušenost z jedné části Ústí...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ white navi sunroof
No to jsi taky zajel podle popisu do naší VIP zóny tak to buď rád že se ti nic nestalo Jinak já měl v autě kolem 20 litrů když jsem ho kupoval .Táta když jsi kupoval Forda Fusion tak prodejce mu řekl že jako první musí hned na pumpu
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz