Články, zprávy a jiné o Orlandu :)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Články, zprávy a jiné o Orlandu :)
Tak schválně kdo ho potká
http://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=Ofi ... lando-6359
http://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=Ofi ... lando-6359
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Reklama
Re: Články, zprávy a jiné o Orlandu :)
no zmeny iba kozmeticke ba priam ziadne - skor som ocakaval nove svetlomenty v predu aj v zadu ... no na ten automat som zvedavy ... keby to bol dvojspojkovy aut. jak ma VW tak
najlepsie hodnotim systémem sledování mrtvého úhlu nebo zadní parkovací kameru to moze byt fajn.
na tom obrazku jak je modre (ta modra sa mne moc nepaci) orlando je vidiet ze ma senzory aj v predu ... tak mozno ich zacnu uz davat standardne do niektorej vybavy ... mozno uz LT+ alebo LTZ
inac jak kukam na ten naraznik v clanku pisu ze bude new predny naraznik ... no porovnanim obrazkov je to ten isty.
najlepsie hodnotim systémem sledování mrtvého úhlu nebo zadní parkovací kameru to moze byt fajn.
na tom obrazku jak je modre (ta modra sa mne moc nepaci) orlando je vidiet ze ma senzory aj v predu ... tak mozno ich zacnu uz davat standardne do niektorej vybavy ... mozno uz LT+ alebo LTZ
inac jak kukam na ten naraznik v clanku pisu ze bude new predny naraznik ... no porovnanim obrazkov je to ten isty.
Naposledy upravil(a) Joztar dne pon črc 29, 2013 14:30, celkem upraveno 2 x.
Tak asi jediné z toho co je na první pohled vidět bych uvítal přední senzory, to je fakt hloupost, že už tam nejsou od počátku, kola co jsou na fotce tedy nic moc, blinkry v zrcátku celkem vizuálně dobré, ale při tak velkých lopatách často hrozí, že je někdo trefí a následek akorát dražší oprava. velká změna to tedy není
Naposledy upravil(a) Predoš dne pon črc 29, 2013 14:35, celkem upraveno 1 x.
nyní: Honda CBR 600F 2012 - Akrapovič a CHEVROLET ORLANDO LTZ 2.0 VCDi 120kW/163k MT6 Start/Stop - bílá
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
no sak pockajme na ten automat snad to bude stat za to mohli rovno dat 7stupnovy
inac tie new alu.kola su hnus ...
toto uz v zaklade by bolo omoho lepsie
inac tie new alu.kola su hnus ...
toto uz v zaklade by bolo omoho lepsie
To najpodstatnejšie ste si však nevšimli ...
Na jednom z obrázkov je spomenutý motor 2,0 ECOTEC LPGi
Na jednom z obrázkov je spomenutý motor 2,0 ECOTEC LPGi
Je to s moznosti lpg jak pisou
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Konečně žhavé novinky pro příští sezónu!! A co všecko je na My14 novýho...??
- Modrá je dobrá (třeba arctic), ale tuhle šílenou švestkovou bych na autě zrovna mít nemusel...
- To samý ty děsný kola... (Ale obojí je jen otázka vkusu, někdo jiný se nad tím jistě bude rozplývat.)
- Blinkry v zrcátkách tam měly bejt dávno, ale když už je nemám sklápěcí, tak klidně oželím i blikání... Spíše by se mi líbilo denní LED svícení!! (Zdá se, že soudruzi opět zaspali...)
- Nové tvary předního nárazníku aby člověk hledal lupou, ale ty senzory mi tam občas taky chybí...
- Co je tam dál...?? Proboha MyLink!! Tahle sračka s windousama by neměla ovládat žádné systémy, jako třeba větrák, klimu a kdoví co ještě! Ve vlákně o něm jsou víceméně jen samé stesky. (Kamarád uvažuje o Traxovi, ale kvůli tomuhle krámu ho bude nejspíš brát pouze s LS+ výbavou. To se mu nedivím, taky jsem vděčnej za ten jednoduchej inverzní displej...)
- Ví někdo, co je sakra ten R-EPS?? Kroucení volantu všemi směry...??
- Vyhřívání zadních sedaček vypadá super, ale vzhledem k tomu, že to dávají pouze do kůže, tak by tam mělo bejt i chlazení, protože by dětičky v létě měly furt vlka na pr....!
- Nevím co je novýho na tom automatu, když je to furt jen šestikvalt...?? Že by dvoujspojka...?? (Automat jsem zvažoval, ale na tu slabou 1.8-ku mi to připadalo blbý, škoda že nebyla k dispozici 2.4-ka...)
- 2.0 Ecotec LPGi!! Sakra proč už to nebylo letos!!?? To by se mi fakt líbilo...
- Hlídání mrtvýho úhlu a kontrola tlaku v pneumatikách je taky bomba!!
- Ještě to má jinou couvačku, ale to nemusí bejt určený pro náš trh...
- V interiéru jsem si žádný změny nevšim, ale nový materíály se asi poznají až na omak...
Jaká pecka asi bude My15 s faceliftem!!??
- Modrá je dobrá (třeba arctic), ale tuhle šílenou švestkovou bych na autě zrovna mít nemusel...
- To samý ty děsný kola... (Ale obojí je jen otázka vkusu, někdo jiný se nad tím jistě bude rozplývat.)
- Blinkry v zrcátkách tam měly bejt dávno, ale když už je nemám sklápěcí, tak klidně oželím i blikání... Spíše by se mi líbilo denní LED svícení!! (Zdá se, že soudruzi opět zaspali...)
- Nové tvary předního nárazníku aby člověk hledal lupou, ale ty senzory mi tam občas taky chybí...
- Co je tam dál...?? Proboha MyLink!! Tahle sračka s windousama by neměla ovládat žádné systémy, jako třeba větrák, klimu a kdoví co ještě! Ve vlákně o něm jsou víceméně jen samé stesky. (Kamarád uvažuje o Traxovi, ale kvůli tomuhle krámu ho bude nejspíš brát pouze s LS+ výbavou. To se mu nedivím, taky jsem vděčnej za ten jednoduchej inverzní displej...)
- Ví někdo, co je sakra ten R-EPS?? Kroucení volantu všemi směry...??
- Vyhřívání zadních sedaček vypadá super, ale vzhledem k tomu, že to dávají pouze do kůže, tak by tam mělo bejt i chlazení, protože by dětičky v létě měly furt vlka na pr....!
- Nevím co je novýho na tom automatu, když je to furt jen šestikvalt...?? Že by dvoujspojka...?? (Automat jsem zvažoval, ale na tu slabou 1.8-ku mi to připadalo blbý, škoda že nebyla k dispozici 2.4-ka...)
- 2.0 Ecotec LPGi!! Sakra proč už to nebylo letos!!?? To by se mi fakt líbilo...
- Hlídání mrtvýho úhlu a kontrola tlaku v pneumatikách je taky bomba!!
- Ještě to má jinou couvačku, ale to nemusí bejt určený pro náš trh...
- V interiéru jsem si žádný změny nevšim, ale nový materíály se asi poznají až na omak...
Jaká pecka asi bude My15 s faceliftem!!??
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
http://auto.dziennik.pl/aktualnosci/gal ... zdjec.html
skoda jen, ze jsem nezjistil, kolik jich maji celkem, ale asik dost . Kdyz pisou nekolik desitek
skoda jen, ze jsem nezjistil, kolik jich maji celkem, ale asik dost . Kdyz pisou nekolik desitek
To je hezký, ale taxík by asi měl bejt spíš žlutej...
Ja som zvedavý na tie nové puklice, keď už som na plechoch
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
"Pohodlnejšie bude aj parkovanie s Orlandom a to vďaka pokročilej podpore parkovania Advanced Parking Aid, ktorá bude k dispozícii s vyššími stupňami výbavy. Systém pri pomalej jazde dokáže identifikovať použiteľné parkovacie miesta a poskytne vodičovi pokyny, ako riadiť vozidlo."wsskAT píše:http://www.pkauto.eu/index.php?page=794 ... t=330&pg=0
jaaj, proc to parkovani uz nebylo tedka
Tak to bych si asi připadal jako k...t, kdybych neuměl sám zaparkovat...