Jaký máte motor v Orlandu?
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Chevrolet L.A.
Re: Jaký máte motor v Orlandu?
Viděl bych ještě jednu jednu přednost u benzínu a lépe v AT a to je velikost motoru.V naftě je předek plej všehosi a to mimo komplikovanější dostupnosti při opravě-výměně klade také větší náročnost na čas a to může zvednout náklady při servisu.
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT,2012. LPG
předtím:Seat Ibiza 1,2,Seat Ibiza 1,5Porsche,Wartburg 353 limuzína- 2kusy
předtím:Seat Ibiza 1,2,Seat Ibiza 1,5Porsche,Wartburg 353 limuzína- 2kusy
- Reklama
No ale zase si uvědom, že za ty prachy musíš přece dostat něco navíc, ne??
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
teda pardon, ale toto je názor tak trošku mimo nafta je sice větší, ale místa tam je stále dost, ale zdá se mi, že to řešíte jakoby se ty motory měly furt rozebírat, u minulého auta na motor nikdo nesáhl po celých skoro 6 letech provozu (tuším, že cca 127tis Km) a doufám, že to bude i zde, jinak to znamená, že jsme vybrali špatnou značku - jestli kupujete auto s tím, že ho budete od začátku rozebírat tak potěž p...l, jinak stačí se do dieslu podívat osobně, zrovna včera jsem doléval do odstřikovačů a místa tam je všude habadějChevrolet L.A. píše:Viděl bych ještě jednu jednu přednost u benzínu a lépe v AT a to je velikost motoru.V naftě je předek plej všehosi a to mimo komplikovanější dostupnosti při opravě-výměně klade také větší náročnost na čas a to může zvednout náklady při servisu.
nyní: Honda CBR 600F 2012 - Akrapovič a CHEVROLET ORLANDO LTZ 2.0 VCDi 120kW/163k MT6 Start/Stop - bílá
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
Amen benzín by se tam vešel 2 krát ale i kolem nafty je super místo-výměna žárovek atd luxusPredoš píše:teda pardon, ale toto je názor tak trošku mimo nafta je sice větší, ale místa tam je stále dost, ale zdá se mi, že to řešíte jakoby se ty motory měly furt rozebírat, u minulého auta na motor nikdo nesáhl po celých skoro 6 letech provozu (tuším, že cca 127tis Km) a doufám, že to bude i zde, jinak to znamená, že jsme vybrali špatnou značku - jestli kupujete auto s tím, že ho budete od začátku rozebírat tak potěž p...l, jinak stačí se do dieslu podívat osobně, zrovna včera jsem doléval do odstřikovačů a místa tam je všude habadějChevrolet L.A. píše:Viděl bych ještě jednu jednu přednost u benzínu a lépe v AT a to je velikost motoru.V naftě je předek plej všehosi a to mimo komplikovanější dostupnosti při opravě-výměně klade také větší náročnost na čas a to může zvednout náklady při servisu.
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá