Plnil z vás už někdo klimu v Orlovi? Pokud ano. Kolik g oleje se vám odloučilo?
Nebo jinak, kolik má být v systému oleje s mediem? Mě to odloučilo 60g což je dost.
Na štítku v motoru je jenom údaj o množství media.... Nebo máte někdo zkušenost že by jste odloučili na jiném autě takové množství? Díky za pomoc
Klimatizace doplnění oleje a media
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Reklama
Re: Klimatizace doplnění oleje a media
Klimu jsem ještě neplnil, mám zatím čas, nejdřív bych klimu plnil po třech letech, když je funkční. Co se týká odloučeného oleje, je to hodně, ale také záleží na typu plničky a na tom co se s ní dělalo před tebou. Normálně doplňuji do A/C tak 5 - 10 ml oleje. Množství chladiva R134a bývá na štítku u motoru.
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Medium do klimy se doplnuje,az citite ze to nechladi,tak jak by mnelo.do lednice, taky nepridavame medium.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... lit=+klima
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... lit=+klima
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Nejsem si jistý na co jsi odpovídal, ale budiž
vasek píše:Klimu jsem ještě neplnil, mám zatím čas, nejdřív bych klimu plnil po třech letech, když je funkční. Co se týká odloučeného oleje, je to hodně, ale také záleží na typu plničky a na tom co se s ní dělalo před tebou. Normálně doplňuji do A/C tak 5 - 10 ml oleje. Množství chladiva R134a bývá na štítku u motoru.
Vasku díky za pomoc apropo se mi podařilo získat ještě jinde info díky kterému jsem vklidu.
Já plním klimu až nechladí nebo mám podezření na únik chladiva. Ono totiž doplnění chladiva je jenom část procesu. Ty gramy tebou udávané jsou běžné stejně tak ty moje. Množství odsátého oleje ovlivňuje řada faktorů.
Ted Ti nerozumim Ja....a nebos to necet,co pise Palix.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006