Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Nový auto se nekupuje každej rok, že... Já osobně mám za celej život teprve druhý, to první jsem musel prodat po osmi letech a málem jsem ho obrečel. Orel bude muset lítat aspoň 10 let a pokud bude sloužit bez závad, tak zbyde dost financí i pro rodinu...
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
to já to mám naopak, předek je prostě kouzelnej, jako kluk jsem vždycky chtěl mít svůj kamionmilosh píše:No, predek orlanda neni buhvijak krasny kus auta, bok a zadek ok
nyní: Honda CBR 600F 2012 - Akrapovič a CHEVROLET ORLANDO LTZ 2.0 VCDi 120kW/163k MT6 Start/Stop - bílá
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
No z toho predku prave kouka Korea A zadek je pritom, jak to rict, americkej.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Korejka s americkým zadkem a pevnými bokymilosh píše:No z toho predku prave kouka Korea A zadek je pritom, jak to rict, americkej.
Tady ji mas.
Hoza myslel určitě něco takového
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Miloshi nás nenas.....
miloshi miloshi jde to stebou skopce....
Nojo pratele asi z toho horka