Moderátor: Blue Lanos
z toho si nic nedělej, jsem na tom podobně...VIP píše:Od samého začátku nechápu ty vaše nízké spotřeby oproti mě. Jezdím ve městě, ale i mimo něj, odhadoval bych to tak na 65% město a 35% mimo. I 8,5 by mi asi nevadilo, ale 9,4 je hustý a nelíbí se mi to. Možná že 1.6 nebyla dobrá volba, ale kdo to měl vědět?
Tak jest. strašná .. poslední měření 9,2ferry píše:Já jsem na 9 litrech, 70-80 % město....takže asi je to normální
Tak to já mám právě naopak. Stejná metoda měření jak ty...ale palubák mě ukazuje vždy o 0,5 víc než je reál.MirecP píše:No já stále do 7,5 l/100km , ale väčšina ciest medzimesto. Najazdených 16 000km. Palubný PC ukazuje cca 6,8-6,9 , reál je o 0,5l viac ( merané tankovaním od plnej nádrže do plnej nádrže, dlhodobo)
P.S.neviete ako sem vložím odkaz zo Spritmonitoru.de ?
Jo to souhlasím, problém v tom žádný není. Akorát v tom mají trošku bordel, když i v návodu, v ceníku a kdekoliv píšou, že tam je hydraulický.smire666 píše:Pri 1.8 je elektrický aj v Orlande. Jednoduché, quasi bez údržby, nestaráš sa o olej, koľko ho je ( a či vôbec je )...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |