Ahojte chlapi. Má niekto záujem o dobre zachované Espero? Na bazoš ho dám drahšie, vy ľudia ste mi pár krát riadne pomohli, čiže pre hocikoho odtiaľto špeci cena
Je to strieborné 1.5 16V GLX, 90koní, 1/1998 klimatizácia (funkčná, chladí, médium drží, no je trochu rozhrkaná niekedy), bez airbagov, 270tis. km (original, nestocene), prvý majiteľ veľa nabehal po diaľnici do Nemecka, čiže nie je to taxík Auto nebolo búrané - dvaja rozdielni mechanici potvrdili na zdviháku. Má ťažné, je však len v starom techničáku. Má elektróny 15´´ a nízke gumy
Stav -
Motoricky OK, starané, menený olej, rozvody, žiadne auto na stavbe
Prevodovka - OK, radí 1-5 v poriadku, Spiatočka 1x z 10 vydá zvuk riadne hladného chlapa, inak ok. Spojka bola menená pred 2 rokmi, ešte je OK.
Karoséria - 85% - na Espero s 270 tis. naozaj slušná, drobné kvietky na spodnej strane dverí, na jednej strane tiež na spodku bolo šuchnuté o stĺpik, nič hrôzostrašné, vnútro dverí - spodok, to je klasika, záujemcom nafotím každý kaz. Okolo kolies je 100%!!
Výbava a doplnky - klíma OK, posilovač riadenia OK, svetlá, smerovky, kontrolky, budíky, hodiny, väčšina vecí OK.
Podvozok - priznám sa, tam niečo hučí okolo 80km/h nezávisle od otáčok. Niečo tam ruplo, chlapi, nie som mechanik - o cenu materiálu a opravy zľavím, možno je to len zle vyvážené koleso alebo guma či iná drobnosť. Ale jamy sú jamy..
Chyby - každé auto s 270tis. ich má, načo tajiť :
- prasknuté pravé svetlo - smerovka - MÁM NOVÉ, dávam k tomu
- centrál - motorčeky fungujú 100%, zapadáva poistka dverí vodiča, keď zapadne centrál nejde. Už mi to raz opravili, po roku znova nejako zapadla, šikovný majster - 10min.
- anténa - AGIP pumpa zlomila (just mi 1x nešla zasunúť keď už som mal kúpený PLATINUM program a za mnou rada) - MÁM NOVÚ origo DAEWOO vysúvaciu, dávam k tomu.
- kufor - pri zatváraní niekedy treba vopchať kľúčik a otočiť - niečo ruplo zrejme
- elektróny - častou návštevou umyvárky kefy zbrúsili vyvažovacie želiezka, chcelo by to mierny repas - inak sú krásne a vyzerajú ako od výroby keby tam patrili. navyše odkedy sú plast. malé techničáky, adrenalín ide dolu
- čelné sklo - jedna rana od kamienka - asi 1cm v priemere, opraviteľné v autoskle, žiadna pavučina okolo.
Ročný radiátor chladiča a termostat, dvojročná spojka - menene, namontovane.
NOVE PLATNICKY, 2 BALENIA DOT4, VZDUCH FILTER, ANTENA VYSUVACIA, PRAVE SVETLO k tomu v kufri. Plechace k tomu tiez.
Tak čo chlapi? Vezme si ho niekto kto mu ukáže krásnu jeseň života?
Alebo - plán B - nájde sa niekto mi niekto urobí generálku v BA či okolí za dobrú cenu???
0918 / 609 637 - Martin, volajte kedykolvek Cenu ponuknite, ale berte ohlad na moje labilne dusevne zdravie a neponukajte vyslovene koniny (pozn. 200€ je konina - 2000€ je tiež konina )
Predám moje Espero 1.5 16V GLX
Moderátor: Blue Lanos
Predám moje Espero 1.5 16V GLX
Daewoo Espero 1.5 16V strieborná /elektróny / klíma / 272 500 km(predané)
Daewoo Espero 1.5 16V / 1996 / tmavomodrá / 233 200 km(predané "spoluobčanom")
Daewoo Espero 1.5 16V / 1996 / zelená / 95 000 km / ABS, AIRBAG 1x, nast. volant, klíma
Daewoo Espero 1.5 16V / 1996 / zelená / 95 000 km / ABS, AIRBAG 1x, nast. volant, klíma
- Reklama
Re: Predám moje Espero 1.5 16V GLX
Celkom zaujimavý kúsok , len ti poradím, pridaj sem fotky, tie dokážu byť viac presvedčivé , veľa štastia:)
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Prodej, koupe, ci vymena, patri bez vyjimek jen do inzerce
zde: https://www.chevroletclub.cz/viewforum.php?f=49
zde: https://www.chevroletclub.cz/viewforum.php?f=49
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Promiňte, šéfe
Prehliadol som. Ale - tak či tak, citové väzby prevážili, čiže tento týždeň sa začína menšia "párty v jame" a espero bude zase vysmiate
Žiadny PREDAJ sa nekoná - DELETEEEEEEE THIS!!!!!!!!!!
Prehliadol som. Ale - tak či tak, citové väzby prevážili, čiže tento týždeň sa začína menšia "párty v jame" a espero bude zase vysmiate
Žiadny PREDAJ sa nekoná - DELETEEEEEEE THIS!!!!!!!!!!
Daewoo Espero 1.5 16V strieborná /elektróny / klíma / 272 500 km(predané)
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To delate(me) pro sebe, kvuli prehlednosti
AKRI - (byl) Muž z Ria !
PRedam daewoo nexiu inzerat tu http://auto.bazos.sk/inzerat/26258349/Daewoo-nexia.php