LuMi Černý Orel 1.8 AT LTZ
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: LuMi Černý Orel 1.8 AT LTZ
Také se přidávám ke gratulaci a přání. Konečně opět pořádná barva BLEEEEEEECK SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR
Jinak my si ho nadělili v roce 2011 k vánocům
Jinak my si ho nadělili v roce 2011 k vánocům
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
- Reklama
Kdo pozná čím si vozí v USA v Santa Monice policie zadky.
Dvě fotky z mé letošní cesty. Já v pozadí
Dvě fotky z mé letošní cesty. Já v pozadí
Náš Orlík na svatbě jako vozidlo ženicha a nevěsty. Že mu to ale sluší
super svadobne auto
a to policajne ... zeby suburban ? tiez fajn mega velke monstrtum len kto by zivil tu spotrebu 20l
inac som si vzimol ze mas tie leskle plasty na palubovke v bordovej lesklej farbe ? ci to je len odraz a meni to odtien ? som ani nevedel ze take ponukaju ... ak to je bordova farba (teda nie cierna ako mame vsetci v LTZ) mozes pls odfotit ? vdaka ...
a to policajne ... zeby suburban ? tiez fajn mega velke monstrtum len kto by zivil tu spotrebu 20l
inac som si vzimol ze mas tie leskle plasty na palubovke v bordovej lesklej farbe ? ci to je len odraz a meni to odtien ? som ani nevedel ze take ponukaju ... ak to je bordova farba (teda nie cierna ako mame vsetci v LTZ) mozes pls odfotit ? vdaka ...
Joztar píše:super svadobne auto
To policejní auto bych řekl, že je spíš Silverado. Já setotiž nedíval co je to za typ a proto se ptám kdo to pozná V USA takových monster jezdí mraky. Samý pick-up, SUV a Off-road.
Všiml jsis dobře. Máme tu lištu v bordo barvě, ale barvu nemění. Ještě máme sedačky černo-bordo. Je to interiér Bordeaux nabízeli to za příplatek a myslím, že to nabízejí pořád. Nějaké fotky interiéru tu mám myslím na 2 nebo 3 straně.
Dnes to ale pro tebe vyfotím a fotky tu vložím
no aj na stranke chevroletu / orlando pri konfiguracii sa neda vybrat takyto interier iba klasika cierna alebo kozene sedacky za priplatok ... je tam sice aj moznost tej cervenej ale neda sa to vybrat pri LTZ ... zaujimave
Joztar píše:no aj na stranke chevroletu / orlando pri konfiguracii sa neda vybrat takyto interier iba klasika cierna alebo kozene sedacky za priplatok ... je tam sice aj moznost tej cervenej ale neda sa to vybrat pri LTZ ... zaujimave
My jsme brali skladovku a interiér tam už takový byl. Nám se to líbilo tak jsme neváhali
no tos pekne to mate prvy krat to vidim na fotkach a na zivo to bude este krajsie ako pises...
no jedina vec co mna na interieri serie su prave tie leskle plasty .. uz teraz ich mam doskriabane dost to vidno + prach na tom vidno neskutocne to aby to slovek stale utieral a to sa mi nechce. Par ludi si to tu potiahlo karbonovou foliou a pekne to je.
btw to U.S. policajne je fakt silverado akurat som pozeral nejake fotky na nete
no jedina vec co mna na interieri serie su prave tie leskle plasty .. uz teraz ich mam doskriabane dost to vidno + prach na tom vidno neskutocne to aby to slovek stale utieral a to sa mi nechce. Par ludi si to tu potiahlo karbonovou foliou a pekne to je.
btw to U.S. policajne je fakt silverado akurat som pozeral nejake fotky na nete
Je pravda, že ty lesklé plochy jsou lapače prachu, ale s tím jsme tak nějak počítali. Utíráme je tak jednou za dva dny. Pro krásu se musí trpět
Máme najeto zatím cca 4 tisíce km a zatím ty lesklé plochy poškrábané nejsou, jestli časem ano, budeme uvažovat o tom, že je potáhneme folii. Možná by stačila průhledná folie.
Co mě, ale naštvalo, je, že jsem vnitřní panoramatické využil asi tak šest krát a už se zlomilo. Takže už nejde úplně zavřít. Četl jsem, že s tím jsou problémy, ale že ho využiji minimálně než se zlomí jsme teda nepočítal. No nic nechám si to vyměnit v záruce
Máme najeto zatím cca 4 tisíce km a zatím ty lesklé plochy poškrábané nejsou, jestli časem ano, budeme uvažovat o tom, že je potáhneme folii. Možná by stačila průhledná folie.
Co mě, ale naštvalo, je, že jsem vnitřní panoramatické využil asi tak šest krát a už se zlomilo. Takže už nejde úplně zavřít. Četl jsem, že s tím jsou problémy, ale že ho využiji minimálně než se zlomí jsme teda nepočítal. No nic nechám si to vyměnit v záruce
hej aj ja som o tom cital ze sa to lame ... ja som ho otvoril 1x a od vtedy je otvorene ...
- Scorpion.11
To červené lemování nemá chybu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Scorpion.11 píše:To červené lemování nemá chybu
Nám se taky moc líbí. Máme černé auto a kdyby byl i interiér celý černý bylo by to takové smutné.
Ta bordo to pěkně doplňuje a dává tomu jiný ráz.
Někde tady jsem viděl, že snad by se měl dělat i modrý interiér, ale už nevím kde jsem to viděl.
modry snad iba pre cruze... ale nejaky iny model mozno aveo .. pre orlando to v ponuke na chevrolet stranke neponukaju
Koncem října bude o jednoho Orla v Ostravě méně. Koncem října náš Orlík roztáhne křídla, vznese se ze svého hnízda a přistane i s námi v Praze.
Stěhujeme se s manželkou do Prahy, tak snad tam potkám nějaké členy, případně přijedeme na nějaký sraz a konečně se dostanu k nějaké bíle nebo stříbrné squadron nálepce, budu rád.
Nové hnízdiště: zatím to vypadá na Kryšpínovou ulici v Dolních Měcholupech. V pátek to jedeme obhlédnou a v případě spokojenosti podepsat smlouvu.
Stěhujeme se s manželkou do Prahy, tak snad tam potkám nějaké členy, případně přijedeme na nějaký sraz a konečně se dostanu k nějaké bíle nebo stříbrné squadron nálepce, budu rád.
Nové hnízdiště: zatím to vypadá na Kryšpínovou ulici v Dolních Měcholupech. V pátek to jedeme obhlédnou a v případě spokojenosti podepsat smlouvu.