Poruchy orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Poruchy orlanda
Ja se pojistuju u epojisteni.cz
Vyberu si to co me vyhovuje pomer cena a sluzby.
Vyberu si to co me vyhovuje pomer cena a sluzby.
- Reklama
Bohužel, špatná zpráva...
Kontroloval jste si někdo z vás, kdo máte měněný plastový prahy kvůli odírání laku na hranách zadních dveří, jak jsou na tom?
Já ano a výsledek je, mírně řečeno, znepokojující. Spíš by se mi ale chtělo napsat, že jsem nasr....!
Zkrátka, hrany dveří i prahy už jsou zase odřený, budu s tím muset co nejdřív zajet, nebudu to tentokrát nechávat až na servisku, která mě čeká v červenci, nakonec bych to ještě nestihnul v záruce, jak se znám...
Kontroloval jste si někdo z vás, kdo máte měněný plastový prahy kvůli odírání laku na hranách zadních dveří, jak jsou na tom?
Já ano a výsledek je, mírně řečeno, znepokojující. Spíš by se mi ale chtělo napsat, že jsem nasr....!
Zkrátka, hrany dveří i prahy už jsou zase odřený, budu s tím muset co nejdřív zajet, nebudu to tentokrát nechávat až na servisku, která mě čeká v červenci, nakonec bych to ještě nestihnul v záruce, jak se znám...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme na tom podobně. Mně už to jednou měnili a opět to mám odřené
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
No, tak to mě na jednu stranu těší (teda, ne že bych to přál i dalším).
Mohlo by to ale znamenat snažší vyjednávání se servisem, když nebudu sám, u koho se problém opakuje...
Mohlo by to ale znamenat snažší vyjednávání se servisem, když nebudu sám, u koho se problém opakuje...
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
ja som nastastie ziadne odrete dvere zatial nespozoroval ... rv 2012 nabehane cez 10000km
Hmm, hneď ako sa k autu dostanem, opäť to pozriem
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Opravdu to u všech, kterým byly prahy vyměněny problém s odíráním rohů zadních dveří neodstranilo? Mám totiž kvůli tomu do pátku auto v Moto Morava a pokud to problém neřeší tak opravdu nevím co s tím... Možná by to i vysvětlovalo to, že mi řekli že plastové prahy rozhodně měnit nebudou, protože podle informací z centrály Chevroletu jsou i ty nové plast.prahy naprosto stejné jako ty původní (Chevrolet od začátku vyrábí stejný typ a nikdy ho jakkoliv neupravoval) a problém je pouze v seřízení dveří příp. ve špatně namontovaném plastovém prahu a že to stačí pouze seřídit. Původně jsem chtěl trvat na tom ať se prahy vymění, protože ty nové už jsou jiné a neodírají se, ale jak je vidět, tak mají možná pravdu... Můžete napsat všichni kdo to mají vyměněné v jakých servisech vám to měnili příp. číslo starého a nového dílu abych měl 100% jistotu, že díl je opravdu pořád stejný a že tím to tedy opravdu není?dadif píše:Bohužel, špatná zpráva...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
Škoda 120 r.v. neznámý
- Chevrolet L.A.
zdravím Lanškroun,máte nějakou fotku toho oděru?dík
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT,2012. LPG
předtím:Seat Ibiza 1,2,Seat Ibiza 1,5Porsche,Wartburg 353 limuzína- 2kusy
Fotky a další informace jsou tady https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... 9&start=90 už z loňska, vypadá to úplně stejně...
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Taky zdravím Lanškrouňáka, potkávám skoro každé ráno cestou do práce za volantem asi tvojí panímámu Jaká je spokojenost s automatem a kolik si to při jízdě po městě zbaští?Chevrolet L.A. píše:zdravím Lanškroun,máte nějakou fotku toho oděru?dík
Jinak ty fotky oděru najdeš na tom odkazu od dadifa. Já sám jsem to nefotil, ale vypadá to naprosto stejně a předpokládám že to bude v podstatě stejné u všech aut. Toho místa je tam hodně málo a prostě se to za určitých okolností dotýká. Trvalé řešení jak to tak vypadá asi neexistuje, protože to nejspíše souvisí i s tím jak ten plast v souvislosti s teplotami a pohyby karoserie během jízdy pracuje... Uvidím jestli to dokáží v Moto Morava nějak seřídit a dám vědět jak to dopadlo.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
Škoda 120 r.v. neznámý
Škoda 120 r.v. neznámý
Ja tam zatiaľ odreté nič nemám.
Orlando má 2 roky, 45 tis. km.
Orlando má 2 roky, 45 tis. km.
- Chevrolet L.A.
Obelix píše:Taky zdravím Lanškrouňáka, potkávám skoro každé ráno cestou do práce za volantem asi tvojí panímámu Jaká je spokojenost s automatem a kolik si to při jízdě po městě zbaští?Chevrolet L.A. píše:zdravím Lanškroun,máte nějakou fotku toho oděru?dík
Jinak ty fotky oděru najdeš na tom odkazu od dadifa. Já sám jsem to nefotil, ale vypadá to naprosto stejně a předpokládám že to bude v podstatě stejné u všech aut. Toho místa je tam hodně málo a prostě se to za určitých okolností dotýká. Trvalé řešení jak to tak vypadá asi neexistuje, protože to nejspíše souvisí i s tím jak ten plast v souvislosti s teplotami a pohyby karoserie během jízdy pracuje... Uvidím jestli to dokáží v Moto Morava nějak seřídit a dám vědět jak to dopadlo.
S automatem spokojenost,spotřeba po městě kolem 11l co jezdíme na plyn tak spotřebu nějak neřeším.
- Chevrolet L.A.
Tak to máme taky odřené,počkám na tvoji odpověd z Moto Morava a pak se rozhodnu co s tímObelix píše:Taky zdravím Lanškrouňáka, potkávám skoro každé ráno cestou do práce za volantem asi tvojí panímámu Jaká je spokojenost s automatem a kolik si to při jízdě po městě zbaští?Chevrolet L.A. píše:zdravím Lanškroun,máte nějakou fotku toho oděru?dík
Nevím jestli se to tu náhodou už nepsalo (pročítat vše se mi nechce ) a proto se Vás ptám- řešil někdo puchýře na litých kolech? Čeká nás druhá serviska a tak hledám vše co v rámci garančky budu chtít odstranit. Na kolech se mi dělají puchýře, které se odlupují. Taky budu znovu požadovat výměnu chromové lišty u pátých dveří, protože se opět loupe a to nemluvím o vnitřním ventilátoru topení-když ho pustím víc, tak v něm začne divně skřípat (zřejmě ložisko).
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
V pondelok ráno idem do Fancaru, dostal som termín na výmenu simmerringu na poloosi. Počas dňa bez dverí mi zistili netesnosť... Záručná oprava
Edit: simmering vymenený v rámci záruky
Edit: simmering vymenený v rámci záruky
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON