Arendal píše:Tak ja se uz konecne taky prihlasim mezi majitele Nubirek
(Foto by Conpet na Olsovci 2011 - Peto diky )
Kontakty na majitele NUBIRY
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Love.death66
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontakty na majitele NUBIRY
ja chcitaky takovou,, ta moje ke me neprisla moc v peknym oblecku
Vladek Tousek
Love.death!!!
Love.death!!!
- Reklama
Love.Death: no nevim .... to by ses musel postavit do rady
Uz me kamos Peta vyhrozuje, at mu ji dobre opravim, ze ju pak rad "zdedi" az nekdy bude Cruze v kombi
Uz me kamos Peta vyhrozuje, at mu ji dobre opravim, ze ju pak rad "zdedi" az nekdy bude Cruze v kombi
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
- Love.death66
- Kontaktovat uživatele:
to je v prdeli,,:lol: ja chci kupovat to sami ale v lepsim stavu,, nez mam ja,, jen nevim jaky jsou lůepsi jestli ty 2.0 nebo co mam ja 1.6 16V toto je my prvni daewoo a jsem jinac spokojen az na ten stav a jizdni vlastnosti ktery jsou horsi,,Arendal píše:Love.Death: no nevim .... to by ses musel postavit do rady
Vladek Tousek
Love.death!!!
Love.death!!!
Peter Prešov, u nas je tiez len par Nubir
Daewoo Nubira SX + lpg, sedan, r. v. 1997, 1,6 16 V, 78 kw, zelená metalíza, 4 x el. okna, el. spätné zrkadlá, centrál + DO, znižený podvozok, kožený volant, elektróny letné 195/55/R15, elektróny zimné 185/65/R14, rádio + 6 reproduktorov, denné svietenie, fólie, parkovacie senzory.
- Fehik´s lady
Zdravím. Já jsem z Vidovlí. Je to taková obydlená zatáčka asi 10 kilometrů od Loun, 15 od Mostu a 8 od Žatce, kde také pracuji. V Žatci jsem viděl čtyři. modrou, červenou a dvě bílé, ale nevím jestli jenom neprojížděli.
Ssangyong Musso 2.9 "Dragoun"
Suzuki swift 1.0 GLS "Piškot"
Daewoo Nubira, 1.6 16V, 1999, SX WAGON, kombi "Lady"
Honza
Vidovle u Loun
Suzuki swift 1.0 GLS "Piškot"
Daewoo Nubira, 1.6 16V, 1999, SX WAGON, kombi "Lady"
Honza
Vidovle u Loun
- Love.death66
- Kontaktovat uživatele:
tak uz bydlim v ceskych budejovicich,, byl bych rad kdybych tu potkal clovicka kterej tu jezdi z tou samou nubirou,, pac jsem tu jednoho postarsiho pana v ni videl 723771282
Vladek Tousek
Love.death!!!
Love.death!!!
- Love.death66
- Kontaktovat uživatele:
Re:
ja bych potreboval vedet to cidlo otacek pac me pada taky, ne uz tak casto ale pada,, [/b]
bastet píše:Stastny (obcas ne ) majitel Nubiry kombi z okresu F-M. Auto trosku zlobi, hlavne LPG ma svoje mouchy, ted zase vynechava cidlo otacek. A taky uz vim,kolik stoji oprava preskoceneho rozvodoveho remene a nasledna oprava (moje vina, porad jsem si rikal: to pocka do pristiho mesice, nepockalo ... ) .Leccos si opravim sam,takze kdo by potreboval pomoc, muze se ozvat.
Vladek Tousek
Love.death!!!
Love.death!!!
Dobrý deň Nováčan-zvieratko. ani som nevedel, že v Novákoch je nejaká Nubira.Až sa nájdeme,tak si môžeme sem tam poradiť.....zvieradko píše:Rado - Nováky, Sk
-
Moravanský je to vesnice v okr. Pardubice
daewoo nubira 1,6 16V 78Kw rok 1998 a jezdim na ethanol85 :-)
Petr .Podivin okr breclav
NYMBURK-Daewoo Nubira I 1,6/16V a taky Tacuma 1,6/16V obě LPG
Mezi Moravany a Kostěnicemi? To jsi na dohled ) Jakouže to máš barvu povozu?trambus1 píše:Moravanský je to vesnice v okr. Pardubice
Nubira combi ´99, 1,6 78kw LPG
Tak vážení oznamuji tímto, že můj kontakt už můžete z majitelů Nubir vyjmout. Má Nubi změnila majitele a já po 12 letech změnil předmět, kterým se běžně přesunuji z místa na místo.
Chystám se do důchodu a chci ho pobírat k malé radosti správce státní kasy co nejdéle, aby se mi ten předčasný důchod vyplatil Hodně jsem uvažoval, co vlastně Nubiru nahradí. V hledáčku se postupně objevovala různá auta na benzín (atmosféra) s manuálem a nakonec jsem byl již na 95% rozhodnut pro Ford Focus Cmax, ale člověk míní a pánbůh mění. Ani nevím proč, ale začal jsem uvažovat o nějakém větším autě. Už kdysi jsem skoro brečel, že jsem nesehnal peníze na Chrysler 300 CC kombi 4x4 s automatem a s motorem 5,7l V8 HEMI a byl prodán nějak mi ty větší auta začly zajímat.
Jak jsem napsal, chci pobírat důchod co nejdéle a současně i po sobě zanechat výraznou uhlíkovou stopu. Již to zkrátím, prostě najednou jsem začal pošilhávat po velkém SUV 4x4 , no a nakonec na Korejském poloostrově (jižní části) jsem automobilově zůstal, ale zaměnil jsem značku z Daewa na Hyundai a koupil IX55 v nejvyšší výbavě "Premium" s motorem 3,0 CRDI V6 se 6st. automatem. Pánové, těch 240 koní a 451 Nm je i v 2,5 tuny těžkým autě znát, jede to velmi příjemně i když na závodění to určitě není.
Pro Hanzyho: ano je to kleptočmoud, ale myslím, že kdybych ho svezl nepoznal by to. Ten šestiválec je prostě šestiválec
Premiová audio soustava Infinity s měničem 6 CD/MP3 Aux, USB, Ipod, vytápěná kůžička pod prdelkou i v druhé řadě sedaček, v 600l kufru ještě 3 řada kožených sedaček i pro 2 dospělý..... v noci potěší xenony......
Prostě jsem si dal k 60 narozeninám dárek, který jen tak lehce nepřehlédnu je ho totiž plná garáž a i když mám standardní dveře Hörmann tak na každé straně při vjezdu a výjezdu je asi 2cm mezera od zrcátek, takže je raději tlačítkem zavřu. I když auto zas tak velký nevypadá, opravdu je. Chtěl jsem při vjezdu do myčky odšroubovat anténu na střeše, no a zjistil jsem že na ni odzadu nedosáhnu a z boku jen pěkně na špičky a chytnout se jednou rukou za hagusy a teprve pak jsem na ni dosáhl. Mnozí mě znají a vědí, že mám 187
Takže tímto se s Vámi loučím, už se nebudu moci podívat jak to vlastně v Nubiře je, ale vzpomínky na auto, co bylo v pohodě a nikde mě za 12 let soužití nenechalo, zcela určitě zůstanou.
Určitě sem budu chodit, tedy jestli vám to nebude vadit a na co si vzpomenu, o to se rád s vámi podělím........
Chystám se do důchodu a chci ho pobírat k malé radosti správce státní kasy co nejdéle, aby se mi ten předčasný důchod vyplatil Hodně jsem uvažoval, co vlastně Nubiru nahradí. V hledáčku se postupně objevovala různá auta na benzín (atmosféra) s manuálem a nakonec jsem byl již na 95% rozhodnut pro Ford Focus Cmax, ale člověk míní a pánbůh mění. Ani nevím proč, ale začal jsem uvažovat o nějakém větším autě. Už kdysi jsem skoro brečel, že jsem nesehnal peníze na Chrysler 300 CC kombi 4x4 s automatem a s motorem 5,7l V8 HEMI a byl prodán nějak mi ty větší auta začly zajímat.
Jak jsem napsal, chci pobírat důchod co nejdéle a současně i po sobě zanechat výraznou uhlíkovou stopu. Již to zkrátím, prostě najednou jsem začal pošilhávat po velkém SUV 4x4 , no a nakonec na Korejském poloostrově (jižní části) jsem automobilově zůstal, ale zaměnil jsem značku z Daewa na Hyundai a koupil IX55 v nejvyšší výbavě "Premium" s motorem 3,0 CRDI V6 se 6st. automatem. Pánové, těch 240 koní a 451 Nm je i v 2,5 tuny těžkým autě znát, jede to velmi příjemně i když na závodění to určitě není.
Pro Hanzyho: ano je to kleptočmoud, ale myslím, že kdybych ho svezl nepoznal by to. Ten šestiválec je prostě šestiválec
Premiová audio soustava Infinity s měničem 6 CD/MP3 Aux, USB, Ipod, vytápěná kůžička pod prdelkou i v druhé řadě sedaček, v 600l kufru ještě 3 řada kožených sedaček i pro 2 dospělý..... v noci potěší xenony......
Prostě jsem si dal k 60 narozeninám dárek, který jen tak lehce nepřehlédnu je ho totiž plná garáž a i když mám standardní dveře Hörmann tak na každé straně při vjezdu a výjezdu je asi 2cm mezera od zrcátek, takže je raději tlačítkem zavřu. I když auto zas tak velký nevypadá, opravdu je. Chtěl jsem při vjezdu do myčky odšroubovat anténu na střeše, no a zjistil jsem že na ni odzadu nedosáhnu a z boku jen pěkně na špičky a chytnout se jednou rukou za hagusy a teprve pak jsem na ni dosáhl. Mnozí mě znají a vědí, že mám 187
Takže tímto se s Vámi loučím, už se nebudu moci podívat jak to vlastně v Nubiře je, ale vzpomínky na auto, co bylo v pohodě a nikde mě za 12 let soužití nenechalo, zcela určitě zůstanou.
Určitě sem budu chodit, tedy jestli vám to nebude vadit a na co si vzpomenu, o to se rád s vámi podělím........
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Užíj si obojí jak nejdéle to půjde. Já to udělal taky tak, není až tak důležité kolik toho důchodu bude, ale jak dlouho si ho budeš užívat. Jen s tím autem to mám jinak. O moje nebyl zájem a tak nejpozději po neděli chudinka skončí v ekologickém pekle. Místo ní už jezdím malé Kia Rio a zatím spokojenost.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Ahoj Vlasto, mrzí mě, žes nenašel pro Nubi nového majitele, ale v oblasti aut není místo na nějakou nostalgii. Prostě když nastane čas, je třeba se rozhodnout a nenechat pracovat city..... Pokud by se mi nepovedlo Nubi prodat, dal bych ji taky "uspat navždy"......
Jak by řekl Topol ať ti KIA jezdí a nezlobí. Na mě je to ale moc malé auto. Vždy jsem chtěl něco trochu většího. No a jak to dopadlo vidím v garáži Sice jezdím za 9 nafty, ale za to pohodlí a pocit bezpečí to stojí..... ten bych v malém autě nenašel.....
Jak by řekl Topol ať ti KIA jezdí a nezlobí. Na mě je to ale moc malé auto. Vždy jsem chtěl něco trochu většího. No a jak to dopadlo vidím v garáži Sice jezdím za 9 nafty, ale za to pohodlí a pocit bezpečí to stojí..... ten bych v malém autě nenašel.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125