Můj nový Cruze

Zde můžete představit své miláčky :)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Franta P.

Re: Můj nový Cruze

Příspěvek od Franta P. »

Hele jednoho jsme dostali po roce 90 od JZD v restitucích a krom spojky a olejového čerpadla na pluch a sklápění valníku, no prostě na ty dvě zásuvky dozadu, nevím jak se to jmenuje :D jsme neměnili nic. a to že se táta k tomu moc pěkně nechová. no a druhýho máme asi 2 roky a ten se moc nepoužívá ale zatím je v poho. jen jsou svině v mrazech na startování. můžeš vymlátit baterku a nenaskočí, vím že táta vždy x krát prolíval chladící soustavu vařící vodou aby se troch prohřál motor a pak chytnul.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

pejee píše:Celkem pěkné, není to zprzněné -i akorát ten černý držák pod spz to kazí
díky. ale ten jsem chtěl taky sundat, ale zůstanou po něm v nárazníku takový výstupky že RZ pak krásně nepřilehne. a taky z důvodu ochrany nárazníku člověk nikdy neví o co se kdy opře. sundal jsem jen ten rámeček pod RZ a přišrouboval jí natvrdo

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Rudolf Š.

Příspěvek od Rudolf Š. »

no tak to se divím :D :D u nás na praxi byla loni jedna osmdesátka na GO a letos je tam znovu :D :D
no tak co já vím tak všechny Zetory v zimě protestují :D :D známej strká do sání zapálený noviny aby si nasál teplej vzduch :D :D :D
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin

Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)

Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
pejee

Příspěvek od pejee »

Franta P. píše:
pejee píše:Celkem pěkné, není to zprzněné -i akorát ten černý držák pod spz to kazí
díky. ale ten jsem chtěl taky sundat, ale zůstanou po něm v nárazníku takový výstupky že RZ pak krásně nepřilehne. a taky z důvodu ochrany nárazníku člověk nikdy neví o co se kdy opře. sundal jsem jen ten rámeček pod RZ a přišrouboval jí natvrdo
Aha, já ho sundal pryč a nechal jen značku v rámečku, ale já ho vlastně nemám na nárazníku, je na části masky, tak tam to šlo hezky, taky jsem přemýšlel nad tím opřením, ale vyhrál lepší vzhled z profilu :mrgreen:
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

kolegové našel jsem na ebay panel klimy s vyhříváním sedaček. je nový. a o 1500 i s poštou levnější než z carmaxu. není doufám us cruze a korea cruze ve všem odlišný??? že bych ho vzal odsud,
http://www.ebay.com/itm/2011-12-CHEVY-C ... 25&vxp=mtr

jura1333

Příspěvek od jura1333 »

Ahoj lidi jsem tady novej ale nedalo mi to se podělit o radost z novýho Cruze SW kterej ve středu přijede do mojí garáže!! :-) Hnědá LTZ 2.0 vdci

Su šťastnej jak blecha a nemůžu se dočkat!
Chevrolet Cruze SW 2.0VDCI LTZ 2013 nyní
Mercedes Benz A 150 90Kw 2004 nyní
Audi A4 Avant 1.9 TDI quatro (čip 115kw/150ps) 2001 prozatím
tomask

Příspěvek od tomask »

|Franto vypadá stejně, myslím že by to rozdíl byt neměl.

Jura založ si vlastní téma, nebo píš do jiné témy.
Tohle je téma AUTA ČLENů a píšeš to tu Frantovi, jinak gratuluji k novému autu.
Carthell Prg
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Dnes jsem byl v Chevroletu na Plzeňský a ty to prý dokážou namontovat tak že by se dalo neorig vyhřívání, které je o 50% levnější a 100x jednodušší zapojit než origo bez software atd a jen dát origo panel klimy s tlačítky a připojit to na něj. jen kurňa nikdo neví jaký je rozdíl mezi PIN zásuvkou panelu s a bez vyhřívání. nebo jak je prostě z panelu klimy vyvedené vyhřívání.
Kůžičkáři vy mi asi neumožníte nahlédnutí zezadu na panel klimy že??? nebo stačilo by nějaké foto nebo obrázek.
Psal sem Hudcovi a poslal mi kód korea panelu a poslední číslo je jiné než u toho z usa na ebay,.

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Tak jsem našel na ebay zadní stranu všech panelů topení na Cruze man. A/C bez vyhřívání - s vyhříváním, automat. A/C bez vyhřívání - s vyhříváním a všechny doprdele mají zásuvku o 6 PINech. to mi jako hlava nebere. Jak to tam funguje? jako takovejch hejbátek má ten panel a vede z něj 6 drátů? a jak to že např. můj panel má stejný počet PIN jako ten co má ještě navíc 2 x 3 polohy vyhřívání???

VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Čau Franto. Tak jsem se chtěl pustit do těch zadních světel, aby svítily všechny 4 a nemužu nikde sehnat ty patice. Koupit se nikde nedají a v Chevroletu pouze celý světla -P . Tam je na dvouvlákno a pasuje i do mlhovek. Pokud bys je někde sehnal a pojedeš na Olšovec, tak mi je vem. Díky.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
slidil

Příspěvek od slidil »

Vyhřejvání sedadel bude mít někde ještě řídící jednotku a těch 6 drátů bude, "datová sběrnice". Máš ovládání, a to je propojený s řídícíma jednotkama jednotlivejch částí, jako klima, vyhřejvání sedadel....
cruze.jpg
cruze2.JPG
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024

Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

To VIP: čůůs. já je sehnal na vrakáči z tuning lamp na Vectru B. ale byl to taky oříček. podívám se na ebay. Buldogs je tam odsud kupoval.

To Slídil: To je fajn takže neorig vyhřívání na to nepřipojím, Ty jo další krabička ach jo, ihned jsem napsal Hudcovi jestli o ní ví. potřeboval bych plánek co tam všechno patří jak to funguje

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

tak dnes jsem přivezl Crůzíka z předoperačního vyšetření z CarForYou. Výsledek, vše půjde a je připraveno a naplánováno k montáži orig. vyhřívání sedadel. -i -i -i -i jen panel rádia nelze vyměnit. tak našetřím kachle a jde se do toho.
Jinak mi dnes půjčili Cruze klepočmouda 2.0 vdci v automatu a byl jsem unešen, tahá to jako sviňa, automat až na sekvenčku luxus.

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Tak jsem měl na víkend půjčené Malibu LTZ 2.0 diesel turbo Automat. A jako můžu říct Luxus!!!!!!!!!!!
rewre.jpg

Rudolf Š.

Příspěvek od Rudolf Š. »

budeš měnit? :D :D :D
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin

Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)

Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Club Cars - Auta členů“