Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
tak já byl do 17 hod v práci.Až ti to vyjde tak cikni
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Tak konečně na druhý pokus vyměněný olej a filtry.
Včera to nevyšlo, nevydržel klíč na olejovou zátku.
Dnes jsem koupil T-45 na golu a šlo to v pohodě.
dnes sme zhodili sukňu ale nie no demontované predné zásterky a podblatníky tak isto aj vzadu a kompletne vydrhnuté podbehy to bol ale humus už je to kráásne čisté
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Konečne aj Veľrybák po zime ošetrený aj zvrchu aj zo spodu na umývarke,najvyšší čas dať soľ po zime preč,inak dnes má výročie,presne 9 rokov, od pridelenia a montáže ŠPZ, a práve dnes sa mi total spitý svokrin/tchýnin druh zosypal na prednú kapotu a trošku načal ten rámik ŠPZ,ale nehorzí strata tabuľky,len je trochu nakrivo ,našťastie mám v Nitre ,u otca v pivnici náhradne rámiky a dovtedy to vydrží,než tam pôjdem nabudúce.
Přílohy
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
3 hodiny mytí a leštění, vysávání a ještě nejsou umyté skla a interiér a jako bonus když jsem ho dával do garáže tak už na něj stihla sednout vrstvička prachu a pylu.. boží