Moderátor: Blue Lanos
romanbb píše:No takže mam po 2 servisnej.
V skratke : 258 €
-pelovy filter
-olejovy filter
-olej
-dezinfekcia klimy
-cistenie brzd
-stiahnutie znicenej vrstvy na kotucoch prednych
som bol viacmenej spokojny ... chcel som este geometriu ale povedali mi ze na mojom aute sa mi neda u nich spravit nakolko mam znizene ze to kamera nezachyti ... ci nieco take ... ale tak spokojnost - AUTOTIP Zilina
Tahle moudra mám opravdu nejradši..sybacus píše:Byl jsem před 14 dny v Renocaru a vše ok. Nic vlastního jsem s sebou neměl. Trochu nechápu lidi co si pořídí auto za cca 350.000 Kč a pak se ošívají když mají jednou ročně zaplatit 4000 za servisku. Dávám po každé sezoně své horské kolo( asi za 15.000) na seřízení, za které platím zhruba 600,- a nijak zvláštní mně to nepřipadne. S tím vlastním olejem a já nevím s čím ještě je to samozřejmě každýho věc, ale je to jako bych šel do restaurace na oběd a objednal si jen maso, protože hranolky s tatarkou jsem si přinesl z domu v kastrůlku.
Nikdo ti přeci neříká abys to řešil, když ti to nevadí, tak to zaplať a nás obyčejných lidí, kterým to jedno není, nech při tom .sybacus píše:Byl jsem před 14 dny .......
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |