Dík...

Moderátor: Blue Lanos
Tak nevím, 2,0 diesel vysoká spotřeba? Dlouhodobou teda od začátku najeto 73tis za dva rokyPuyol66 píše:Zdravim, ja som si prave objednal Chevrolet Cruze Hb 1,8 LT plus a za tri tyzdne si ho mozem prist vyzdvihnut. Dlho som rozmyslal aky motor si mam vybrat a podla mna je 1.6 prilis slaby, 2.0 diesel ma velku spotrebu - to mozem mat aj benzin, 1.7 diesel je drahy a 1.4T a 1.8 boli vo finale. Rozhodol som sa pre 1.8 lebo je to lacnejsi, overeny a dlho pouzivany motor a predpokladam u neho male naklady na servis kdezto u 1.4 mam obavy z relativne noveho motora a moznych drahych servisov v pripade poruchy turba.
Ahoj, nemam dovod ti neverit, 6,6 je pekna spotreba na tak tazke auto. Ja sice teraz jazdim na svojej Brave za 5 litrov nafty ale to je trosku lahsie auto a uz som tu cital ze niektory maju s tvojim motorom aj vyssiu spotrebu. Asi budem mat trosku problem si zvyknut teraz na vyssiu spotrebu aj ja ale o mesiac menim job a budu mi preplacat palivočmelák píše:Tak nevím, 2,0 diesel vysoká spotřeba? Dlouhodobou teda od začátku najeto 73tis za dva rokyPuyol66 píše:Zdravim, ja som si prave objednal Chevrolet Cruze Hb 1,8 LT plus a za tri tyzdne si ho mozem prist vyzdvihnut. Dlho som rozmyslal aky motor si mam vybrat a podla mna je 1.6 prilis slaby, 2.0 diesel ma velku spotrebu - to mozem mat aj benzin, 1.7 diesel je drahy a 1.4T a 1.8 boli vo finale. Rozhodol som sa pre 1.8 lebo je to lacnejsi, overeny a dlho pouzivany motor a predpokladam u neho male naklady na servis kdezto u 1.4 mam obavy z relativne noveho motora a moznych drahych servisov v pripade poruchy turba., mám 6,6l/sto a jsem z Náchoda tzn. samá fronta popojížděčka ve městě. Na rovině s tempomatem při 100km rychlosti na 6stku točí 1300 otáček a ukazuje to střídavě 3,7 až 4,6. Samo že údajům z počítače moc nevěřím, ale od plný po plnou vydělený kilometrama jsem s úžasem zjistil, že nelže. A můžeš mi věřit že kdyby žral 9 litrů na sto, tak to z v klidu napíšu, nepotřebuju si sám něco nalhávat
Jo a průměr když jedu na dovču standartně do Řecka mám 5,8l nejhorší cesta je z Náchoda do Brna a pak jsou samý dálnice, já tam tempomatuju na 130cítce i když povolená je 120km/h a jsme 4 lidi a nabouchanej sedan kufrPuyol66 píše:Ahoj, nemam dovod ti neverit, 6,6 je pekna spotreba na tak tazke auto. Ja sice teraz jazdim na svojej Brave za 5 litrov nafty ale to je trosku lahsie auto a uz som tu cital ze niektory maju s tvojim motorom aj vyssiu spotrebu. Asi budem mat trosku problem si zvyknut teraz na vyssiu spotrebu aj ja ale o mesiac menim job a budu mi preplacat palivočmelák píše:Tak nevím, 2,0 diesel vysoká spotřeba? Dlouhodobou teda od začátku najeto 73tis za dva rokyPuyol66 píše:Zdravim, ja som si prave objednal Chevrolet Cruze Hb 1,8 LT plus a za tri tyzdne si ho mozem prist vyzdvihnut. Dlho som rozmyslal aky motor si mam vybrat a podla mna je 1.6 prilis slaby, 2.0 diesel ma velku spotrebu - to mozem mat aj benzin, 1.7 diesel je drahy a 1.4T a 1.8 boli vo finale. Rozhodol som sa pre 1.8 lebo je to lacnejsi, overeny a dlho pouzivany motor a predpokladam u neho male naklady na servis kdezto u 1.4 mam obavy z relativne noveho motora a moznych drahych servisov v pripade poruchy turba., mám 6,6l/sto a jsem z Náchoda tzn. samá fronta popojížděčka ve městě. Na rovině s tempomatem při 100km rychlosti na 6stku točí 1300 otáček a ukazuje to střídavě 3,7 až 4,6. Samo že údajům z počítače moc nevěřím, ale od plný po plnou vydělený kilometrama jsem s úžasem zjistil, že nelže. A můžeš mi věřit že kdyby žral 9 litrů na sto, tak to z v klidu napíšu, nepotřebuju si sám něco nalhávat
takze neriesim..... a ked prestanu platit tak dam namontovat plyn a zas budem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |