Sršeň , tak mi ještě nikdo neřekl, beru to jako povýšení
Tak jsem pořád čekal do včerejška, jestli se něco nezmění k výměně toho mikrospínače kufru a musím říct, že mi ho fakt vyměnili
ani teda jako neproběhlo nic ve smyslu, že bych ho umačkal k smrti . V pohodě. Teda kafe mi už nenabídli, jsem si ho od minulý návštěvy už asi nezasloužil
Docela se to tady rozběhlo, tak jsem rád že to má nějakej smysl.
Nemáte někdo možnost splašit ceny náhradních dílů v chevrolet servisech? Chtěl bych vědět jestli souhlasej tyhle cifry
TALÍŘ PŘÍTLAČNÝ ORLANDO 7 697 KČ vč. DPH
LAMELA SPOJKY ORLANDO 4 829 kč vč. DPH
Jinak, mám novou zkušenost : parkuju proti sklu a když auto natočím vydím, že svítěj obě dvě světla, jel jsem zrovna do toho servisu mám puštěný rádio a najednou to během jízdy samo od sebe cvaklo a celej audiosystém včetně navigace zhasnul. Říkám si kur.a co je? Ani ten zlatej kříž nesvítil , tak jsem zastavil a spustil znovu rádio, oběvil se ten kříž a na druhý spuštění už to zase hrálo. Tak jsem se v duchu děsil, že mi řeknou, že ty mp3ky moc pouštím a tím se to ohrálo, ale v servisu jsem si všiml, že jedna žárovka (potkávačka) ukončila svůj život a asi v tom momentu to vyhodilo celej audiosystém, nemáte někdo podobnou zkušenost?