Pred troma tyzdnami som vytiahol (po asi pol roku statia na dvore) svoj obstarozny Lanos, ze ho prebehnem. Motor naskocil na prvy krat, svetla svietili, vsetko OK. Presiel som asi 15 km, potreboval som odbocit na vedlajsiu cestu. Slapnem na brzdovy pedal - a ten ide az na podlahu. Brzdenie sa nekona. Nastastie som siel rovno, z hlavnej na vedlajsiu. Poslednych 5 km som Lanosa dotiahol na jednotku, max dvojku a brzdil rucnou. Po odtiahnuti do domovskeho servisu v TP sa zistilo, ze prezimovanie v snehu uplne odrovnalo brzdove trubky - zhnili. Nestalo to vela, "len" 320E
Navyse vymena stredneho a zadneho dielu vyfuku + vymena zhoreneho motorceka ostrekovaca.
Stalo to vela penazi, cena Lanos sa zdvojnasobila, za nejakych 1400E by som zaujemcu asi nenasiel.
Potesilo ma, ze aspon mam Lanosa schopneho (dufam) prezit dalsie minimalne dva roky, ako druhe auto. Primarne posluzi ako dopravnik materialu pre prestavbu domu, sekundarne ako nastroj pre to, aby sa moja polovicka konecne odvazila a naucila soferovat

V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black