goror píše:to nie ,nemal si tam pred tym trochu iny chcelo by to pekny biely skusim dopasovat s feldy ,kamos v obchode mi jeden pozicia a uvidim ci bude pasovat
blinker je tam origo taky aky tam bol. Chcel by som ciri biely ale aby tam pasoval. Ak to dokazes tak ho tam nahodim aj ja
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
Pěkně ANDY, pěkně, tomu říkám RAKETA.!!! Ještě Front and Rear Bumper a je to VERY NICE.!! Fakt Andy,klobouk dolů.!
PS: Asi budu mít okna.! Galvanické pokovení a dávají na přední až 75% zrcadlost s ATESTEM.!
No konečně kola jsou pěkný k těm policajtům v čechách mě stačilo dojít na inspektorát s knížkou kterou sem dostal ke kolům od výrobce a tam byly vypsaný všechny typy aut na který pasujou a našel sem jim stránku kde byl napsanej Lanos a oni si to jen okopírovali a vzali tužku a dopsali mi to do velkýho techničáku a ještě se mě zeptali jaký tam chci napsat měl sem na výběr ze dvou rozměrů a ty tam máš špatnej na Esperu by měli být 195/55 15 ale já vím že jsou mnohem dražší a proto si volil ty co tam máš možná je buděš mít taky na výběr a třeba tam bude i ten tvůj a zabiješ dvě mouchy jednou ranou