alu+BF Goodrich

Moderátor: Blue Lanos

Andy

Příspěvek od Andy »

goror píše:to nie ,nemal si tam pred tym trochu iny chcelo by to pekny biely skusim dopasovat s feldy ,kamos v obchode mi jeden pozicia a uvidim ci bude pasovat
blinker je tam origo taky aky tam bol. Chcel by som ciri biely ale aby tam pasoval. Ak to dokazes tak ho tam nahodim aj ja ;)
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
Reklama

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

ja tam mam uplne iny taky akoby obdlznik ale vypukly
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Anonymous píše:ja tam mam uplne iny taky akoby obdlznik ale vypukly
stale ma to odhlasuje :( :(
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

:shock: :D ;) Pěkně ANDY, pěkně, tomu říkám RAKETA.!!! :P Ještě Front and Rear Bumper a je to VERY NICE.!! Fakt Andy,klobouk dolů.! -i
PS: Asi budu mít okna.! ;) Galvanické pokovení a dávají na přední až 75% zrcadlost s ATESTEM.! :lol:
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No konečně kola jsou pěkný k těm policajtům v čechách mě stačilo dojít na inspektorát s knížkou kterou sem dostal ke kolům od výrobce a tam byly vypsaný všechny typy aut na který pasujou a našel sem jim stránku kde byl napsanej Lanos a oni si to jen okopírovali a vzali tužku a dopsali mi to do velkýho techničáku a ještě se mě zeptali jaký tam chci napsat měl sem na výběr ze dvou rozměrů a ty tam máš špatnej na Esperu by měli být 195/55 15 ale já vím že jsou mnohem dražší a proto si volil ty co tam máš možná je buděš mít taky na výběr a třeba tam bude i ten tvůj a zabiješ dvě mouchy jednou ranou ;)
mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

tak na tej druhej fotke to auto vyzera fakt k svetu :lol: darmo, kola delaj auto.. je to tak..

ako by povedal pan lorenc z filmu na samote u lesa: ted uz jen folie, narazniky, zahladit dvere,... :lol: :lol:

a su to teda tie 15"???
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“