DRNCENI
Moderátor: Blue Lanos
DRNCENI
Ahoj. kdyz zaradim jakoukoliv rychlost tak se pri urcitych otackach ozve dost hlasite drnceni ktere vychazi zhruba z pod mista radici paky.jakmile jemne posunu paku smerem k neutralu tak ten zvuk zmizi. poradte znalci.diky.
Jenom sympataci umiraji mladi
- Reklama
Re: DRNCENI
No já osobně jsem si taky všiml rezonancí kolem 2000 a potom trochu míň u 3000 otáček. Ale hodně se mi to zlepšilo s novým výfukem U těchdle Opeláckých převodovek je ale údajně normální, že se přenáší vibrace z motoru na řadící páku, protože přecodovka není řešená táhlama jako třeba u fábky Hlasitý drnčení by to ale samozřejmě dělat neměloRimmer píše:Ahoj. kdyz zaradim jakoukoliv rychlost tak se pri urcitych otackach ozve dost hlasite drnceni ktere vychazi zhruba z pod mista radici paky.jakmile jemne posunu paku smerem k neutralu tak ten zvuk zmizi. poradte znalci.diky.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Jo u tohodle řazení se vymačká na přecodovce uložení přepakovaní a trochu klesne tyč řazení ktera drnčí o kastli.jdou tam strčit podložky a pomuže to.Nebo taky výmena řadícího mechanismu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Ano jsou to tahla od radici paky
dival jsem se na ty tahla jsou volne, staci dotahnout.diky za pomoc.mejte se fajn
Jenom sympataci umiraji mladi
No ono to moc utahovat nejde je tam jen čep zajištěný plechem.Nevim co vam tam dotahli.Ja tam pod to vkladam podložky a někdy tu klemu trochu sklepnu a je to vždy dobrý.ale jestli jste objevili něco noveho tak se necham poučit.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Tak ja Te teda urcite poucovat nebudu , jen vim jen to, co mi rekli a to, ze je to od te doby zatim dobry .palikx píše:No ono to moc utahovat nejde je tam jen čep zajištěný plechem.Nevim co vam tam dotahli.Ja tam pod to vkladam podložky a někdy tu klemu trochu sklepnu a je to vždy dobrý.ale jestli jste objevili něco noveho tak se necham poučit.