![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![-P](./images/smilies/smiley23.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Zvolením jiného autorizovaného servisu kdekoliv v republice rozhodně nepřicházíš o servisku ani o žádnou záruku. To je jen nesmyslný mýtus a klamání případného servisu který to tvrdí. Nicméně platí že pro trvání záruky bys měl volit vždy autorizovaný servis. Ale je uplně jedno kde jsi auto koupil jestli ho servisuješ v Brně Ostravě nebo Olomoucičmelák píše:No jó, no jsem z Náchoda...
Jinak ten zvuk je vteřinové hý při rozjezdu. vyšší tón . V podstatě jsem se dočetl že dvouhmoťák v problémech by měl vybrovat v nízkých otáčkách, ale takovýho nic nepozoruju. Zato jsem zpozoroval tu obrovskou nechuť servisu přistoupit na to, že to je vlastně asi nějakej problém.
Proč platit za něco, co je v záruce? Když koupíš pračku a něco se s ní stane co uděláš? Vrátíš to a oni ji opravěj, nebo daj novou a nebo vrátěj peníze. Tvrdit že na to do dvou let záruka není je nesmysl, když novej stál 537 tis.
Vyjádření chevroletu dovozce je tady:
Záruka na uvedené díly se řídí stejnými záručními podmínkami jako na celé vozidlo. To znamená 3 roky / 100.000 km.
Je však samozřejmě nutné uvažovat o omezení záruky na běžné opotřebení, poškození nevhodným používáním apod. Toto omezení se obvykle týká spojky, vyjímečně setrvačníku. Omezení záručního plnění u turbodmychadla z uvedených důvodů je velmi ojedinělé. V každém případě servisní partner Chevrolet je vždy kompetentní posuzovat konkrétní případy individuálně.
Ještě napsali ,,vyjímečně,, setrvačníku.
Přemýšlel jsem o obchodní inspekci, ale počkám si v klidu až se sami projeví.
Dát to někomu jinýmu znamená přijít o servisku, ale o jakou když dělaj jakoby se nic na ní nevztahovalo...
Boeing737 píše:Už ste si kolegovia mohli zvyknúť,že Chevrolet má KATASTROFÁLNY PRÍSTUP zo strany SERVISOV...česť tým dvom,trom servisom v SR a ČR. Ak je problém,najprv sa poradte tu,potom chodte za nejakým mechanikom a až potom-poučený,naučený,múdrejší a hlavne pripravení...chodte do Chevrolet servisu a rovno im povedzte,čo vášmu autu je!
Mal som tiez takyto problem s fancarom ked som asi pred rokom chcel dat auto do servisu .komunikoval som so sefom servisu cez mail.Nedavno mi prisla zvolavacka a siel som sa osobne obiednat.Tentokrat nebol ziadny problem kedze mam lpg jedina podmienka bola prazdna nadrz lpg a uzavrety privod lpg.To som urobil a auto v pohode zobrali.Podotykam ze auto v zaruke nemam a bola to zvolavacka.Ale pytali sa ci to je vsetko alebo este si nieco na aute zelam urobit.stanley16 píše:Boeing737 píše:Už ste si kolegovia mohli zvyknúť,že Chevrolet má KATASTROFÁLNY PRÍSTUP zo strany SERVISOV...česť tým dvom,trom servisom v SR a ČR. Ak je problém,najprv sa poradte tu,potom chodte za nejakým mechanikom a až potom-poučený,naučený,múdrejší a hlavne pripravení...chodte do Chevrolet servisu a rovno im povedzte,čo vášmu autu je!
Zdravim, som majitelom Cruza na LPG. Prestala mi fungovat klimatizacia. V Bratislave mi nechcu zobrat auto do servisu kvoli plynu, ze nemaju podmienky atd. Pritom v zarucnych podmienkach maju napisane, ze pokial je vo vozidle namontovany plyn oficialnou firmou, zaruka nepada. Dnes mi na Slovenskej obchodnej inspekcii povedali, ze za tychto podmienok su povinni taketo vozidla servisovat. Uz som poslal staznost aj importerovi na Slovensko do Ceska(!). Inak arogantne spravanie prijimacieho technika, absolutna neschopnost a nevedomost. Je to servis FANCAR Bratislava. Chcel by som vediet Vase skusenosti s tymto servisom, hlavne majitelia plynovych aut, nielen Cruzov. Idem to dat na SOI, tak mozno by mi tieto prispevky pomohli proti nim. Dakujem
To *Scorpion.11 : Ja nepotrebujem servis plynovej casti, ale normalnu interierovu klimatizaciu. Oni sa vyhovaraju na to, ze nemaju odvetravanie a podobne. Lebo z plynovych aut bezne unika plyn... Benzin je nebezpecnejsi, ale to asi nechcu pochopit.Scorpion.11 píše:No s tým plynem to bude asi jako v Brně a to, že autorizovaný servis chevrolet nemá plynové filtry čili klimatizaci, takže proto neberou auta s plynem.
ja som sa ich opytal ci je problem ze auto ma namontovane lpg a odpovedali ze to nieje ziadny problem len musi byt prazdna nadrz a uzavrety ventil.stanley16 píše:To *Scorpion.11 : Ja nepotrebujem servis plynovej casti, ale normalnu interierovu klimatizaciu. Oni sa vyhovaraju na to, ze nemaju odvetravanie a podobne. Lebo z plynovych aut bezne unika plyn... Benzin je nebezpecnejsi, ale to asi nechcu pochopit.Scorpion.11 píše:No s tým plynem to bude asi jako v Brně a to, že autorizovaný servis chevrolet nemá plynové filtry čili klimatizaci, takže proto neberou auta s plynem.
Manzelke tiez povedali ze moze ho doniest, ale potom volali naspät, overili si cislo SPZ a povedali, ze veduci zakazal. V minulosti som uz s nimi mal spor kvoli plynu. Tak to povazujem za pomstu.Eugo píše:ja som sa ich opytal ci je problem ze auto ma namontovane lpg a odpovedali ze to nieje ziadny problem len musi byt prazdna nadrz a uzavrety ventil.stanley16 píše:To *Scorpion.11 : Ja nepotrebujem servis plynovej casti, ale normalnu interierovu klimatizaciu. Oni sa vyhovaraju na to, ze nemaju odvetravanie a podobne. Lebo z plynovych aut bezne unika plyn... Benzin je nebezpecnejsi, ale to asi nechcu pochopit.Scorpion.11 píše:No s tým plynem to bude asi jako v Brně a to, že autorizovaný servis chevrolet nemá plynové filtry čili klimatizaci, takže proto neberou auta s plynem.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |