Mám najeto 36 000km, jezdím furt , zima léto, nalepený 3M folie průhledný a ani ťukanec, vyrobený je to dobře, to je problém všech aut, musíš to jen doladitchevywowo píše:Aj ja sa pripajam mam to uz pekne otukane ked nieco robia tak nech to robia poriadne mam 36000 km a uz na tom mieste ani poriadne nevidno aka tam je farba
Pre majiteľov aveo - sedan.!!!
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Pre majiteľov aveo - sedan.!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- Reklama
- Scorpion.11
Stačí pročítat témata a dát hledat Třeba zde se dozvíš skoro vše co hledáš a nač se ptáš https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 3%A1+foliesampus píše:Kde se dá prosím ta ochranná fólie koupit?To co je na té fotce,to tam mám taky.Díky za radu.
Jinak můžeš použít jakékoliv folie, třeba karbon folie, 3M folie, 3D folie, barevné folie a nebo asi nejlepší je CarShield - ochranná fólie
Záleží, ale též na tým v jakém stavu máš už zadní prahy a blatníky Já třeba to už měl až na plech, takže jsem to doma jen stříkl špryckytem a pak barvou, poté nalepil 3D karbon folii. Průsvitnou jsem už dát nemohl, protože by to bylo už vidět ten rozdíl
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Dnes po 5 mesiacoch som konečne umyl auto.... Jednak nebolo času a jednak počasie bolo také že sa neoplatilo.
Folie po tejto zime asi budem musieť vymeniť po 4 rokoch na pravej strane asi podtiekla voda a trošku sa poškodil .
Lavá strana je bez chybná.
Folie po tejto zime asi budem musieť vymeniť po 4 rokoch na pravej strane asi podtiekla voda a trošku sa poškodil .
Lavá strana je bez chybná.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- rastom1556
Ja to budem riešiť asi v lete. Vyspraviť a nalepiť folie. Mám to ako by to bolo opieskovane.
Jedna jazda v zime cez Donovaly pred 3 rokmi. V servise chcú za obrúsenie a streknutie 70,-€ bez dph za jednu stranu.
Vyspravenie od podbehu až nad koleso a časť dverí. Fóliu mi neodporúčali lepiť, ak to nemám vyspravené musí to byť čisté ako nové.
Jedna jazda v zime cez Donovaly pred 3 rokmi. V servise chcú za obrúsenie a streknutie 70,-€ bez dph za jednu stranu.
Vyspravenie od podbehu až nad koleso a časť dverí. Fóliu mi neodporúčali lepiť, ak to nemám vyspravené musí to byť čisté ako nové.
Biele Aveo Sedan komfort 1.4 16V 69kW r.v.2009 , kúpené 5/2009
- Scorpion.11
Přesně tak, servis je strašně drahý v této otázce. Doma Ti to vyjde na - 200-3OOKč , stříknout šprickytem, smirkem trošku vybrousit a vyhladit a plničem s barvou stříknout a po zaschnutí nalepit folii
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Mě to taky bude letos čekat,jakmile se oteplí.Přemýšlím i nad zástěrkami.
Aveo sedan 1,2 62 kW,barva červená "Blesk"
- Scorpion.11
Já měl origo zástěrky, ale fungovali jen na okrasu, protože jsem to měl otřískaný jako bych nic neměl Tak jsem koupil UNI zástěrky ELEGANT II a jsem spokojen
http://www.agauto.sk/detail/zasterky-la ... -4080.html
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Díky za tip.Scorpion.11 píše:Já měl origo zástěrky, ale fungovali jen na okrasu, protože jsem to měl otřískaný jako bych nic neměl Tak jsem koupil UNI zástěrky ELEGANT II a jsem spokojen
Kde a jakou folii kupit? Tohle auto je tak inteligentně řešený, že se to během krátké doby opískovalo.
- Scorpion.11
Stačí použít tlačítko "Hledat" a najdeš třeba toto :
Stačí pročítat témata a dát hledat Třeba zde se dozvíš skoro vše co hledáš a nač se ptáš https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... 3%A1+folie
Jinak můžeš použít jakékoliv folie, třeba karbon folie, 3M folie, 3D folie, barevné folie a nebo asi nejlepší je CarShield - ochranná fólie
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Minulý týden při výměně kol jsem namontoval i zástěrky.Snad se výsledek dostaví.
Co můžeš chtít po korejcích...Robin6 píše:Kde a jakou folii kupit? Tohle auto je tak inteligentně řešený, že se to během krátké doby opískovalo.
myslím si že všetko by bolo inak , keby predajcovia upozornili nato aby si každý zakúpil predné lapače nečistôt, ale kedže už niesu povinné tak nato predajcovia kašlali........ ja to mám tiež v pláne na ďalšie leto urobiť lebo toto leto som nemal čas bolo kopu inej roboty na aute...... aj napriek tomu sa mne osobne Aveo I páči a som s ním veľmi spokojný....a tie muchy ktoré auto má sa časom odstránia
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Tie muchy.. Tak máme opět koupené kotouče a desky, ložiska a náboje a chystá se další výměna.
Tato mucha se už mění po třetí, tak nevím co dělat, pokud budou opět házet kotouče.
Tato mucha se už mění po třetí, tak nevím co dělat, pokud budou opět házet kotouče.
Pro Robin6 - Prosím tě proč o brzdách píšeš v tomto vlákně? Když je již dávno založené vlákno o brzdách do kterého jsi již psal. Nehledě na to že nikdo neví o jaké vozidlo se jedná. Jestli Aveo nebo Kalos protože tvé příspěvky jsou v obou vláknech. Stačí si to napsat do podpisu. Děkuji.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.