Alex 1987
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Alex 1987
Alexi supr.
Hlavně tam necpi xenony
zkus na ebay koupit Philips Diamond Vision 5000K v čr je nekoupíš. Na YouTube je video a krásný bílý světlo
Hlavně tam necpi xenony
zkus na ebay koupit Philips Diamond Vision 5000K v čr je nekoupíš. Na YouTube je video a krásný bílý světlo
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Pěkný světla, ale do toho už nejdu. Škoda, že nejsem mladší.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Já měl tyto Philips Blue ultra Vision 5000K a krásně na modrálé světlo ale jen jemně v nocí svítili jak ďas.a ve dne jen mírně dokud se člověk nepodíval naproti lampě ani evěděl že svítí.. . A vydrželi dlouho celý rok. a pak obě odešli s odstupem týdnu .
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Vypadaji dobre A pasek jde videt ve dne kdyz je vic svetla?Me to sviti dost malo.a ostatni na me blikaji :-/ ale za sera to vypada hodne luxusne preju hodne obdivu a uz se tesim na landek
cruz LS
1.6 16v r.v.2011
1.6 16v r.v.2011
Protože ty pásky neslouží jako denní svícení ale jako parkovačky
Tady je krásně vidět rozdíl.
http://www.youtube.com/watch?v=np3arL5f7_g
No právě že nemám, četl jsem na nějakým fóru klady a i zápory. někdo je moc spokojen, někdo píše že nic moc. nevim ale je to od philipsu tak to musí svítit víc a líp než ty modrý žárovky xenon look a white a já nevím co ještě, co se prodávají na pumpě.
kdo umí rusky?
tady už i rusáci řeší problém HID xenonů a to je co říct
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... ThCko&NR=1
Jinak já mám chrom žárovky blinkrů vzadu a problém je ten že svítí míň než origo. hlavně když mi slunce svítí do zad tak nejsou moc vidět. vepředu mám osram diadem a to je super, kdyby se dělali v diademu i T20 hned bych chrom vyhodil, ale zatím jsem žádný nenašel.
http://www.youtube.com/watch?v=np3arL5f7_g
No právě že nemám, četl jsem na nějakým fóru klady a i zápory. někdo je moc spokojen, někdo píše že nic moc. nevim ale je to od philipsu tak to musí svítit víc a líp než ty modrý žárovky xenon look a white a já nevím co ještě, co se prodávají na pumpě.
kdo umí rusky?
tady už i rusáci řeší problém HID xenonů a to je co říct
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... ThCko&NR=1
Jinak já mám chrom žárovky blinkrů vzadu a problém je ten že svítí míň než origo. hlavně když mi slunce svítí do zad tak nejsou moc vidět. vepředu mám osram diadem a to je super, kdyby se dělali v diademu i T20 hned bych chrom vyhodil, ale zatím jsem žádný nenašel.
No jo...rusáci, ale i ukrajinci - to jsou prasata, ty to nacpou kamkoliv. Vím to z vlastní zkušenosti ze služebek na Ukrajinu. Žigul s HID je standartní věc. To je to na svářečskou kuklu
Až mi prdne žárovka, tak tam asi dám ty Osram jak píšeš, má je už víc lidí a spokojenost.
Až mi prdne žárovka, tak tam asi dám ty Osram jak píšeš, má je už víc lidí a spokojenost.
jj dik za infoFranta P. píše:Protože ty pásky neslouží jako denní svícení ale jako parkovačky
cruz LS
1.6 16v r.v.2011
1.6 16v r.v.2011
- Alex Crouze
To Franta P. : diky za doporučení, ale ja dnes kupil tyhle no za 450kč http://www.e-xenony.cz/zarovky-osram-12 ... sada-2ks-/ tak snad to bude téš bílé
pasek za velkeho slunka moc videt nejde no, ale jak už tady bylo řečeno není to denní svíceni
jak je pod mrakem a tma, tak to vypada luxusne
pasek za velkeho slunka moc videt nejde no, ale jak už tady bylo řečeno není to denní svíceni
jak je pod mrakem a tma, tak to vypada luxusne
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
no kazdopadne pasek sviti vic nez na Devil eyes co maji treba dvojkove octavky, tam to nejde videt vubec, ale vsak Alex to vsem rad predvede osobne 11.5 na Landeku nebo 18.5 na Olsovci, ostatni maji holt smulu
aloha
aloha
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
- Scorpion.11
Už se na Ostravský Gang těším a na vaše všelijaké úpravy
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Chtel jsem si ty osramoy taky dnes koupit a jsou to same jak ty philipsky ale pani prodavacka me upozornila ze nejsou homologovane na silnice je na nich i napsano offroad. protoze v cr vse co ma nad 4300k nelze homologovat. a tyto maji 5000k