Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
No bude to stráta, kterou budeme těžko nahrazovat, ale nějak to přežijemeHonza H. píše:To jo Tome, ale letos to vypadá beze mne :/ (Ale někteří by na to řekli, že i beze mne si postačíte)
Ty to ještě nemášdlabka píše:ES mám a doufám, že stihnu ještěš nalepit CP, co mám od Toma.![]()
Ty co nebudou mít vyřešenou svou orientaci tak budou mít sraz u Kauflandutomask píše:Ty to ještě nemášdlabka píše:ES mám a doufám, že stihnu ještěš nalepit CP, co mám od Toma.![]()
jenom aby ti to pak Poky nesundal
![]()
Budeš to mít těžké Tome, jsem zvědavý kam se zařadíš-zaparkuješ![]()
jo. to asi ano, ale Prg je zkratka pro Prahu tak to snad jako pražák křtěný Vltavou obhájím.tomask píše:Ty to ještě nemášdlabka píše:ES mám a doufám, že stihnu ještěš nalepit CP, co mám od Toma.![]()
![]()
a sakraPoky Ul píše:Ty co nebudou mít vyřešenou svou orientaci tak budou mít sraz u Kauflandutomask píše:Ty to ještě nemášdlabka píše:ES mám a doufám, že stihnu ještěš nalepit CP, co mám od Toma.![]()
![]()
Když se to do tý doby nesloupne, tak ho snad i uvidíte...Poky Ul píše:Zrovna jsem ti chtěl poslat sz s pozvánkouTak se budu těšit
a jsem zvedav na ten tvůj polep
Jo to známe, ani za brambůrkyPoky Ul píše:Tak to já jsem křtěný Vltavou taky když se vlévá do Labe ale znak CP bych si nedal na Orla ani za brambůrky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |