originální rádio - nastavení
Moderátor: Blue Lanos
Re: originální rádio - nastavení
Hmmm ako by sa to ale chovalo v aute... vieš, dosť vecí sa cez to nastavuje... a cena? Nemám tucha, zadara to isto nebude
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
- Reklama
Tome, nebude rozdíl v tom, že Tvoje staré rádio bylo na 6 CD a moje je pouze na jedno? Ještě se v pátek poptám v servisu.
Jinak ještě jednou díky.
Jinak ještě jednou díky.
A já chci tam ta tlačítka na procházení složek mp3, z dvouřádkového rádia protože už jedu hudbu přes usb flashku a přes to menu milionkrát se proťukávat na složky je tak dobrý se někde vybourat.
musím se zeptat jestli jde napárovat jen ten ovládací panel. nevím proč to tam ty rádia s větším displayem nemaj.
musím se zeptat jestli jde napárovat jen ten ovládací panel. nevím proč to tam ty rádia s větším displayem nemaj.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Tak mi psal p. hudec. Cruze bez navi má cca 15 druhů panelů rádia a ten panel stojí 200 euro - takže na to prdim. a vůbec se neví jestli by mi ten panel s těma tlačítkama na složky komunikoval s mým rádiem.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan