Mracitka NEXIA
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Mracitka NEXIA
Hosi po dlhom zhanani a otravovani roznych ludi som sa k nim nakoniec dostal. Dnes som tam volal maju plastove mracitka na Nexiu.Cena je len 450SK.Tu je cislo 0904998221
- Reklama
Re: Mracitka NEXIA
No... ja keby dám na reflektory mračítka, tak si to môžem rovno hodiť, už teraz vidím veľké gulové...kaso píše:Hosi po dlhom zhanani a otravovani roznych ludi som sa k nim nakoniec dostal. Dnes som tam volal maju plastove mracitka na Nexiu.Cena je len 450SK.Tu je cislo 0904998221
Potom kup H4,H7 SUPER WHITE plnene xenonovym plynom 100/90W. svietivost 50% navyseRoSta píše:No... ja keby dám na reflektory mračítka, tak si to môžem rovno hodiť, už teraz vidím veľké gulové...kaso píše:Hosi po dlhom zhanani a otravovani roznych ludi som sa k nim nakoniec dostal. Dnes som tam volal maju plastove mracitka na Nexiu.Cena je len 450SK.Tu je cislo 0904998221
Ja tam mám tuším H1... a kto to vyrába? a životnosť?kaso píše:Potom kup H4,H7 SUPER WHITE plnene xenonovym plynom 100/90W. svietivost 50% navyseRoSta píše:No... ja keby dám na reflektory mračítka, tak si to môžem rovno hodiť, už teraz vidím veľké gulové...kaso píše:Hosi po dlhom zhanani a otravovani roznych ludi som sa k nim nakoniec dostal. Dnes som tam volal maju plastove mracitka na Nexiu.Cena je len 450SK.Tu je cislo 0904998221
V ponuke su aj H1.Zivotnost ako klasicke halogeny.H4 vydrzia viac ako H1-7 www.osram.sk
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
A kde je tam najdu?kaso píše:V ponuke su aj H1.Zivotnost ako klasicke halogeny.H4 vydrzia viac ako H1-7 www.osram.sk
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Ja som to nepozeral. Tato info je z tuning.casaku.Videl som ich na www.conrad.sk Cena do 500Sk za kus
Tak to mame 200Sk v Polsku+benzin 600Sk=800Sk Hmmmm no neviem ci budu tvoje lacnejsieRadmont píše:kaso píše:No to je tvoj problem .V tuningu sa za kazdu malickost plati.
ja v tom problem nevidim. ty si ich proste kupis a vysolis za to 500 sk a ja si ich nekupim a usetrim 500 sk, pripadne si ich kupim v polsku za 200 sk
mno, mracitka, to je tuning jak hovado
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti mračítkám, ale řekl bych, že v současnosti fakt nejsou v "tuningové módě"
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
do polska sa chystam tak ci tak, takze 800 - 600 = 200 sk su lacnejsie!!!kaso píše:Tak to mame 200Sk v Polsku+benzin 600Sk=800Sk Hmmmm no neviem ci budu tvoje lacnejsieRadmont píše:kaso píše:No to je tvoj problem .V tuningu sa za kazdu malickost plati.
ja v tom problem nevidim. ty si ich proste kupis a vysolis za to 500 sk a ja si ich nekupim a usetrim 500 sk, pripadne si ich kupim v polsku za 200 sk
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k