Presne tak,ja mám dnes už novú Zn. EXIDE,ale vyrobenú v Poľsku,ale je naprosto rovnakej konštrukcie,ako VARTA,čo som mal v OPLI, a tá bola fakt dobrá,a vraj aj tento typ čo mám ja,je dobrý,ale pochopil som to pri automatických práčkach, vyber si 3 Zn, Zannusi (taliansko) , Electrolux ( Švédsko) ,BEKO (Turecko), aspoň podľa pôvodu značky,dokonoca posledná z nich bude mať na dvierkach aj nápis Made in Turkey,ale v papiroch či na krabici,nenenápadny štítok, "Wyprodukowano w Polsce",ale voči tomu nemám predsudky,mňa desí napís "Made in China",aj keˇväčšina výrobkov svetových značiek má toto označenieSerpico píše:...dnes už ani nevíš kdo kde kterou baterii vyrábí, značka je tedy pouze " prodejní marketing ", jinak některá vydrží 3roky jiná 10let, vyber si možná ale je to napůl o štěstí a napůl o péči nenechat úplně vybít a pravidelně dobíjet, plus kontrola dobíjení v autě, ...no abych se moc nevytahoval sám jsem řešil před 14dny úplné vymlácení baterky, zůstatkové napětí 4V, prostě jsem nenastartoval a jasný odběr " skřítků " po odstavení vozidla, upozorňuji světla mám denní zvlášť automaticky zhasínají, vnitřní osvětlení ?, nevím... ale zhasíná při uzamčení na DO. Kupodivu se zmátořila což jsem až tak nečekal potěšila mě a odběr " skřítků " šel jinam.
Mějte se fajn
Čo sme dnes urobili pre svojho miláčka na 4 kolesách ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo sme dnes urobili pre svojho miláčka na 4 kolesách ?
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
...to alvin a nejvíc mě vadí neexistence data výroby, pokud baterie 2-3roky nemaká není o čem diskutovat, je v pr.... ! a přesto se prodá byť a to možná jenom někde se slevou.
inu mějte se fajn
inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
možno,to malo čosi do seba,že za socíka sa predávali baterky suché,nenenbité,až po kúpe sme ju dali za pár korún vyformovať. Vtedy som 2x tak kupoval bulharskú baterku Zn. Balkancar a vydržala zakaždým 4 roky,ako aj väčšina súčasnych.
pri tých súčasných,sa doporučje, po kúpe,pred montážou, nechať takých 8 hodín nabiť,tak som aj učinil. Podľa odborníkov, ležanie v sklade ,vôbec nečinnosť,jej určite neprospeje,ale vo svojej podstate sú baterky stavane na učitý počet cyklov nabiť-vybiť,najideálnejšie je keď sa jazdí často.Rekord som mal 7 rokov ,baterka zn. Vesna -slovinskej výroby. Podľa dátumu v papieroch bolA VYROBENá V marci / březnu 1996, kúpil som ju 22.11.1996 a vydržala do zimy 2003
pri tých súčasných,sa doporučje, po kúpe,pred montážou, nechať takých 8 hodín nabiť,tak som aj učinil. Podľa odborníkov, ležanie v sklade ,vôbec nečinnosť,jej určite neprospeje,ale vo svojej podstate sú baterky stavane na učitý počet cyklov nabiť-vybiť,najideálnejšie je keď sa jazdí často.Rekord som mal 7 rokov ,baterka zn. Vesna -slovinskej výroby. Podľa dátumu v papieroch bolA VYROBENá V marci / březnu 1996, kúpil som ju 22.11.1996 a vydržala do zimy 2003
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...no jasně těch pár měsíců nevadí, uváděl jsem jako příklad rok anebo 2roky na skladě a to je podle mě problém, nečinnost baterii škodí.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Včera som povysával môjho,aj kolegovho tátoša,už len nech sa ustáli počásko a dáme očistu aj zvonka a prezujeme na letne
Dnes namontovaný snímač vonkajšej teploty .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
...vyměnil jsem motorek ostřikovače oken ...no nešel mě, samotná výměna žádný problém, pokud je k dispozici stojanový hever a vybavení ale problém je zadní sklo jo koupil jsem samozřejmě dvojcestný na HB ale to vedení k zadnímu oknu to je problém, navíc tam má být i ventil, dělal jste to někdo na nexii?
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Teď jsem po dlouhé zimě přijel z myčky
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
nevím jestli je to přímo pro něj, ale dal jsem nové celogumové stěrače
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Evanda ma vymeneny olej.
Dostala GM Dextron2 5w-30.
Dostala GM Dextron2 5w-30.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Veľrybák prezutý na letné,servisku nechám asi na konec mája,ako som chodievaval so Šunkovcom
včera sme si dopirali KONEČNE jarnú kúpeľ
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Tak aj moj "cervenacek" uz je po prvej jarnej sprche
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Ten černej znak je hroznej není hezčí origo?frezzi píše:včera sme si dopirali KONEČNE jarnú kúpeľ
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
mne sa to páči a veľmi je to zase trocha zmena a keď to bude okukané dám to dole
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -