Těsnění kolem oken
Moderátor: Blue Lanos
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Těsnění kolem oken
Zdravím.! Mám v plánu si nechat tónovat galvanickym pokovením okna. Jenomže se to vozí do nějaké pece či co,takže se demontuji.. Kolik by tak mohlo stát těsnění na všechny okna kromě čelního? Díky
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- Reklama
Re: Těsnění kolem oken
To netuším, ale ja som bol od pokovenia odhovorený, ťažko sa vraj odstraňujú capky od rúk (nemyslím Tvojich, Ty si dáš určite pozor)...T-PK píše:Zdravím.! Mám v plánu si nechat tónovat galvanickym pokovením okna. Jenomže se to vozí do nějaké pece či co,takže se demontuji.. Kolik by tak mohlo stát těsnění na všechny okna kromě čelního? Díky
Mám fólie a som rád, bez starostí...
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Folie má spooooustu nevýhod... Fakt folie asi ne.RoSta píše:To netuším, ale ja som bol od pokovenia odhovorený, ťažko sa vraj odstraňujú capky od rúk (nemyslím Tvojich, Ty si dáš určite pozor)...T-PK píše:Zdravím.! Mám v plánu si nechat tónovat galvanickym pokovením okna. Jenomže se to vozí do nějaké pece či co,takže se demontuji.. Kolik by tak mohlo stát těsnění na všechny okna kromě čelního? Díky
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Aké, hneď ich dám dole...T-PK píše:Folie má spooooustu nevýhod... Fakt folie asi ne.RoSta píše:To netuším, ale ja som bol od pokovenia odhovorený, ťažko sa vraj odstraňujú capky od rúk (nemyslím Tvojich, Ty si dáš určite pozor)...T-PK píše:Zdravím.! Mám v plánu si nechat tónovat galvanickym pokovením okna. Jenomže se to vozí do nějaké pece či co,takže se demontuji.. Kolik by tak mohlo stát těsnění na všechny okna kromě čelního? Díky
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Třeba u nas na ně nedostanes na predni okna ATEST; podle me neplni požadavky zatmavení (tedy 50% propustnost světla a výš); folie můžou byt při havárce nebezpečné (sklo se nerozsype); v noci přes ně špatně vidíš atd. atd.RoSta píše:Aké, hneď ich dám dole...T-PK píše:Folie má spooooustu nevýhod... Fakt folie asi ne.RoSta píše: To netuším, ale ja som bol od pokovenia odhovorený, ťažko sa vraj odstraňujú capky od rúk (nemyslím Tvojich, Ty si dáš určite pozor)...