Tak som opät v klube
Moderátor: Blue Lanos
Re: Tak som opät v klube
Co znamená LTZ+ ?
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
LTZ+ ?? Tak já musím mít LTZ ++
Nejvyší výbava je LTZ, jediné co nemám je střešné okno, tak to je asi to +
Nejvyší výbava je LTZ, jediné co nemám je střešné okno, tak to je asi to +
Carthell Prg
Bez vokna to mas LTZ- ne?
V ofiko cennikoch je maximalna vybava LTZ, to je pravda. V zasade sa to i tak objednavalo a priobjednalo sa este par detailov ako bezklucovy vstup, vyhrievane sedacky, cierne kolesa atd. Dodane auto ma ale na predavacom protokole a fakture uvedeny stupen vybavy LTZ+ a ziadnu priplatkovu vybavu.
Stresne okno som neobjednal.
Inak taky zaujimavy poznatok. V CR je mylink standartne a navigacia za priplatok cca 800 eur. V Nemecku je navigacia standartne a mylink za priplatok 100 eur. Zaujimava cenotvorba.
Stresne okno som neobjednal.
Inak taky zaujimavy poznatok. V CR je mylink standartne a navigacia za priplatok cca 800 eur. V Nemecku je navigacia standartne a mylink za priplatok 100 eur. Zaujimava cenotvorba.
Naposledy upravil(a) Damek dne pon bře 18, 2013 21:58, celkem upraveno 1 x.
Tak Cruzik ma za sebou prvu tisicku km. Motor taha pekne, radenie je presne. My link pri nastartovani potrebuje par sekund cas a vacsinou som uz vyparkovany, nez je pripraveny ukazovat cuvacou kamerou.
Spotreba podla palubneho 7,6 litra. Je v tom jazda po dialnici, horske okresky ako i moje cesty na nakup (len par sto metrov), takze sa nemozno stazovat, kedze som na jeho ekodoporucenia prilis nehladel.
Autostop je kapitola sama o sebe. Funguje pekne, ale pri jazde na dialnici a naslednom zastaveni vypne motor bez dochladenia turba.
Spotreba podla palubneho 7,6 litra. Je v tom jazda po dialnici, horske okresky ako i moje cesty na nakup (len par sto metrov), takze sa nemozno stazovat, kedze som na jeho ekodoporucenia prilis nehladel.
Autostop je kapitola sama o sebe. Funguje pekne, ale pri jazde na dialnici a naslednom zastaveni vypne motor bez dochladenia turba.
Ake mate skusenosti so systemom ASR v cruzovi? Dnes som brazdil zasnezene cesty a cruze vcelku hrabal, no ziadna kontrolka nesvietila. U mondea mi hned blikala kontrolka ASR a bolo i citit, ako cuka a snazi sa zabrat.
Tak ho máš vypnuté, u mě funguje (kontrolka bliká a je citit jak se kola koušou)
Carthell Prg
- Hanzy
Nebo sis nekupil etot...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
U mě téžtomask píše:Tak ho máš vypnuté, u mě funguje (kontrolka bliká a je citit jak se kola koušou)
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Tak to je super, ze mne to nic nerobi
Taky ti přeju hodně šťastných km. Tohohle krasavce jsme tu obdivovali všichni.Škoda, že se tu neohřál na to, aby jsme jej mohli projet
Ať ti dlouho slouží..
Ať ti dlouho slouží..
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Dakujem Pajin,
prisiel som si ponho o 2 tyzdne neskor, tak som vam nejaky cas na prevezenie ponechal
Dnes sme otestovali praktickost kombika a na streche sme previezli casti novej kuchyne. Cruzik to zvladol v pohode. Nosic z mondea pasoval bez uprav, takze spokojnost
prisiel som si ponho o 2 tyzdne neskor, tak som vam nejaky cas na prevezenie ponechal
Dnes sme otestovali praktickost kombika a na streche sme previezli casti novej kuchyne. Cruzik to zvladol v pohode. Nosic z mondea pasoval bez uprav, takze spokojnost
Konecne dorazila tento tyzden jar i k nam do Krusnych hor a tak som mohol dnes prezut na origo kolesa. Hned vyzera lepsie
To nééé. co je zadané v tom se nejezdí..Ciernygepard píše:Dakujem Pajin,
Tico,Nexia,Kalos
Sice uz je to rok, ale teraz som si vsimol, ze uz je tento stupen doplneny aj na oficialnom webeFranta P. píše:Co znamená LTZ+ ?
https://www.chevrolet.sk/modely/cruze-s ... -plus.html