Zadní brzdy Nubira
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
musíš se dostat na tu plastovou štylovací matičku a povolit , plochým šrubovákem, musíš jí odtočit, mě to šlo celkem dobře sundat bez této procedůry , takže fakt nevím jak to jde , ale mnohdy stačí poklepávat gumovou paličkou na buben směrem z podběhu ven a pootáčet...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
dík ja abych vedel az se do toho pustim , nooo mne tukat teda nestacilo. Jo jeste teda u kotoucu se museji sundat brzdice , to tu nikdo zatim nerek, protoze buben je az pod nima. Jeeeee ale ted nevim teda jestli jo nebo ne. No ja jsem je sundal, aspon se k tomu lip muzeTomáš píše:musíš se dostat na tu plastovou štylovací matičku a povolit , plochým šrubovákem, musíš jí odtočit, mě to šlo celkem dobře sundat bez této procedůry , takže fakt nevím jak to jde , ale mnohdy stačí poklepávat gumovou paličkou na buben směrem z podběhu ven a pootáčet...
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Nešlo mi to sundat ani pomocí povolení matičky ze zadu kotouče, protože byl zaseklý váleček. Druhý kolo šlo prý úplně v pohodě. Je v tom velký problém, když jsem si nechal zatím vyměnit jen ty válečky na obou kolech. Pakny prý ještě něco vydrží a bubny vyměním až si něco našetřím
Mordy
Válečky myslíš Prasátka??? Když jsou pakny OK , tak je tam nech , bubny taky nebývají nejhorší , ale je potřeba strhnout tu hranu , která je na nich již vyjetá , už pro lepší demontáž pro příště. To chce ale kámoše zámečníka se soustruhem.......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e