Víko zadního kufru
Moderátor: Blue Lanos
Re: Víko zadního kufru
Nějak si na sebe servisy vydělat musí ale 900 za práci, která i debilovi zabere nanejvýš 10 minut, to je zločin
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
- Reklama
Tak kdyz mate tolik vadnych tlacitek tak je zkuste opravit
Tos byl Tome ve Ferrari? To je fakt síla tohle za hodinu. V Jihlavě mají hodinu za 550,-.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Scorpion.11
Ale viděli na autě znak CP tak dostal prvotřídní služby a za ty se platí zlatem
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
tak mi spínač O5 "odešel"Pavel56 píše:mně to v KA měnili v 2011denny píše:Tak dneska výměna spínače kufru. Do 30min hotové, prý dali nějaký jiný, který by už měl vydržet Za tu dobu říkal že měli "pouze" 2 výměny, tak uvidíme Vast Oil Karviná..
a to už mi říkali, že problém znají a už řešili taky výměnou
že bychom byli jen 2 - tomu nevěřím
v dubnu naštěstí jdu na 3 letou prohlídku
Cruze 1,8 LT, aut.
Tak to jsme pořád asi my dva, jak mi to říkal na tom servise, ikdyž tam budeme jezdit co druhý rok Tak to ti ještě výměni v rámci záruky ne?
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Já co jsem tak koukal na tu lištu kufru, v které je spínač, tak on není nijak krytý proti vodě, tak až budu měnit za chrom lištu, tak ten spínač uvnitř zaleju silikonem aby se do něj nedostávala voda a myslím že bude problém vyřešen.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Ja som našiel na otváranie kufra takéto pružiny http://www.aliexpress.com/item/Excellen ... 48671.html, tak som to objednal malo by to prísť na budúci týždeň. Dajú sa tie pružina aj nastavovať, tak dúfam že to bude fungovať. Až to tam nainštalujem, tak dám vedieť ako to funguje.Kjub píše:Ja som daval predtym pruziny z baumaxu, romerovo sedeli, nechapem jak je to mozne ale vobec tam nadrzali a vystrelovali prec...
Tome a ty je máš taky?
péra kufru
Když mi nic neukážeš