Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: Spotřeba
Jozi46: V kolika lidech a s jak naloženým autem byla ta spotřeba 7,4, jestli se můžu zeptat?
Cruze HB 1.8 LTZ
- Reklama
Tak nízkou spotřebu dosáhneš jedině na dálnici při konštantnej rýchlosti cca 120-130 km/h.
Jinak s 1,8 budeš jezdit po Praze a dálnicích, tak za 7,8- 8,5 l
S menší spotřebou nepočítej, já mám auto už 3,5 roku a pruměrná je v letě 7,8-8,0 a v zimě 8,2-8,6
Jinak s 1,8 budeš jezdit po Praze a dálnicích, tak za 7,8- 8,5 l
S menší spotřebou nepočítej, já mám auto už 3,5 roku a pruměrná je v letě 7,8-8,0 a v zimě 8,2-8,6
Carthell Prg
Což to není nic tak hroznýho, s tím se počítá... Ale zrovna jsme se bavili, že na to, že jsme přesedlali z fabky 1.2htp, která měla skoro o 20l menší nádrž, je škoda, že cruze má menší dojezd. To je tak jediná bolístka. Ostatně nekoupili jsme si tohle auto pro to, aby žralo 5.5/100 ale aby to jelo. Konečně se nebojím předjíždět, protože když potřebuju, tak to prostě jede. No a na dálnici ve 150km/h se konečně nebojím, že mi upadne volant nebo kolo
Cruze HB 1.8 LTZ
Upřímně vám hoši závidím vaší spotřebu.....má jízda po městě aktuálně činí 9,7 l
ferry píše:Upřímně vám hoši závidím vaší spotřebu.....má jízda po městě aktuálně činí 9,7 l
Mne to v meste žerie tiež tak Nedokážem uveriť, že tu niekto jazdí čisto v meste (nie po obchvate v meste!) za 7,5-8 l Jednoducho studené štarty, krátke trasy, zápchy atď tlačia spotrebu v meste na tých cca 10l...
Cruze 1,6 LT Plus Hatch
Vítám tedy dalšího Cruzáka/čku?? Přeji velkou spokojenost a hodně naejtých kilometrů.
My jsme toho našeho miláčk a v sobotu provětrali do Benešova, z 8,5 jsme to stáhli na 8,0. Nehnali jsme to moc, v klídku a jeli jsme mimo dálnici, pak po Praze. Při zpáteční cestě jsme tankovali až na LukOilu ve Zdibech, plnou....domů jsme dojeli se spotřebou 6,2, mimo dálnici....hustýýý...
Ráno jsem musela škrábat, takže po nastartování a volnoběhu (než jsem to oškrábala) mi to vyskočilo na 6,5. A než jsem dojela do Litoměřic, už tam bylo 7,0, zastavovala jsem u školy a pak na dopraváku, ale je fakt, že jsem to po ránu krapet hnala, abychom stihly školu
My jsme toho našeho miláčk a v sobotu provětrali do Benešova, z 8,5 jsme to stáhli na 8,0. Nehnali jsme to moc, v klídku a jeli jsme mimo dálnici, pak po Praze. Při zpáteční cestě jsme tankovali až na LukOilu ve Zdibech, plnou....domů jsme dojeli se spotřebou 6,2, mimo dálnici....hustýýý...
Ráno jsem musela škrábat, takže po nastartování a volnoběhu (než jsem to oškrábala) mi to vyskočilo na 6,5. A než jsem dojela do Litoměřic, už tam bylo 7,0, zastavovala jsem u školy a pak na dopraváku, ale je fakt, že jsem to po ránu krapet hnala, abychom stihly školu
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Ne, to je normální po natankování....pak už to jen skáče zase nahoru to příště teda vyfotím
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Dodo a načo pootom máme ten (ne) obchvat? Ak aj idem na opačný koniec mesta ( Dúbravka-Z.Piesky ) cez mesto, v podstate mám iba dve problémové stúpania. Výjazd na obchvat pri stanici v Lamači a Brniansku. Odtiaľ sa už iba kotúľam. Trnavská cesta do tých šesťdesiat za hodinu a tie čísla čo mi preblikávajú sú do 5l okamžitej spotreby... na klobúka na štvorke tesne nad 2000 otáčok Druhá vec je, že cestou späť mu naložím na Šancovej od Račianskeho až pod Kramáre a zase sa "kotúľam." Fakt som v zime neprekročil priemerných 8,7...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
PO-->BA (severnou trasou)
4 dospelé osoby, Shell V-power Nitro+ Racing
6,9 l/100km
BA-->PO (tá istá trasa)
4, dospelé osoby, Shell FuelSave 95 Natural
7,1 l/100km
stav tach. 18 500 km
a teraz znovu len po meste za 9l
4 dospelé osoby, Shell V-power Nitro+ Racing
6,9 l/100km
BA-->PO (tá istá trasa)
4, dospelé osoby, Shell FuelSave 95 Natural
7,1 l/100km
stav tach. 18 500 km
a teraz znovu len po meste za 9l
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
http://chevrolet-cruze.spotreba.sk/chev ... 20910.html
Keď je zima stúpa aj spotreba.Ale ak je zima bez snehu ide dole. Teraz som nahodil letné tak som zvedavý ako "hlboko klesnem"
Keď je zima stúpa aj spotreba.Ale ak je zima bez snehu ide dole. Teraz som nahodil letné tak som zvedavý ako "hlboko klesnem"
Chevy Cruze SW 2,0 diesel LTZ-MyLink
aktuálně mám 7,9, najeto přes 11tis. ...ještě jsem nepřezula, tak jsem pak taky zvědavá, zda to klesne...
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
To je otázka záleží jaké máš pneu ..LuzMaria píše:aktuálně mám 7,9, najeto přes 11tis. ...ještě jsem nepřezula, tak jsem pak taky zvědavá, zda to klesne...
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
zatím zimní, dle TP.... máš nějaký tip na lepčejší???
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
ja naivka som si tiez myslel ze mi to po prezuti klesne, zimne matador nordika ci tak njak letne continental contisportcontact3, ale ine auto mamMokion píše:http://chevrolet-cruze.spotreba.sk/chev ... 20910.html