Takže som sa rozhodol na leto nahodiť nové disky a týmpádom sú mi staré disky aj gumy na 2 veci, takže ak náhodou bude niekto chcieť, dám to aj sem.
Predám originál chevrolet disky 16" 6,5J 115x5 , k tomu letné pneu continental premium contact 2 205/60/R16 92H . Bude to obuté na diskoch tak ako na foto.
Najazdené 15k. Popravde sú ešte tak na 2 sezóny, viac nie. Disky nepoškodené, čisté, nepoškriabané. Boli ošetrované pred, aj počas zimy keramikou.
CENA : v súkromnej správe očakávam návrhy. Predstavu mám ale nejdem sa tu rozpisovať. Pekný večer Vám prajem
PS: som z BB ale nie je problém celé stredné Slovensko a západ. Východ by sme sa už nejak dohodli.
Predám disky+pneu LETO
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Predám disky+pneu LETO
Chlapi, prodám origoš disky bez pneu. Jsou to 16tky 5x105. Je na nich oloupaný lak. Jsou 4 a půl roku staré, nejsou naražené. V pneu bazaru mi za ně nabízí rovné 4.000,- Kč za všechny čtyři. Jen mě napadlo, že kdyby jste je někdo chtěl, tak je za stejné peníze nechám raději Vám. Pokud máte zájem, pište SZ, za týden je odvážím.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
...
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Kola jsou pryč.
Jestli má někdo zájem prodám orig.disky/letní pneu Chevrolet Cruze 16" Letní 205/60/R16 Pneu:Vredestein Sportrac 5 Cena 5000kč při zájmu zašlu fotky do emailu.Bydlím v okresu Rokycany s.č. 33806