Cavte pred včerom sa mi na Lavej zadnej brzdy odtrhlo lanko ručnej brzdy a kedže niesu nejake financie navyše tak pátram z ktoteho auta by sa dalo lanko použiť nevie niekto typ?
Dakuejm
Lanko ručnej brzdy
Moderátor: Blue Lanos
Lanko ručnej brzdy
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
- Reklama
Re: Lanko ručnej brzdy
Nove dvojlanko stoji (aspon pre 5. rokmi stalo) necelych 10eur, za to snad nekupis ani jedno na skodovku. Akurat nesmies kupovat origo, ale neorigo, ja som kupoval delphi v BA obchode pri autobazare pri krizovatke prievozska bajkalska, v tom isotm vchode ako je uz roky obchodik na zigulaky akurat dvere oproti, lenze sa uz niekam odstahovali a neviem kam. Alebo si kup lanko v zeleziarstve a nahrat nim to co sa roztrhlo, len neviem ako spravis zakoncenia, aj ked aj to sa da len neviem presne ako vyzeraju originaly. Mozno by to slo nejako pribodovat zvarackou na povodne zakoncenia, ale to fakt len tapem, absolutne si nespominam ako to vyzeralo. Neviem ci vies, ze espero ma obe lanka spolu zmontovane s vahadlom a to nerozoberatelne (aspon nie vratne bez zvarania alebo ineho spajania ).
myslim ze z vahadla idu dole
Skoda 105l (Uz nebohá*)
jedine ak uhniju je to jeden ND v kuse bez moznosti rozobrat to nasilim
ale najlacnejsia moznost je kupit ocelove lanko prislusneho priemeru v zeleziarstve tusim 2mm stalo pred 8rokmi 5sk za meter a uchytit ho do povodnych uchytov. Akurat najlacnejsia moznost je to ak mas moznosti, napriklad zvaracku a ak nie su tie zakoncenia aspon pod bubnom hlinikove.
Najlepsie bude ked sa podla katalogoveho cisla opytas v miestnych uatodieloch ci a za kolko to vedia zohnat. Ak to bude nad limit, tak potom jedine ze pozries ci sa bude dat lanko vymenit za lanko zo zeleziarstva (kvalita lanka je rovnaka, len ten spoj bude nadraka).
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/96101579
http://www.czdrafel.cz/lanovod-parkovac ... spero-p198
A pozeram ze z polska by sa dalo zohnat za nieco cez 10eur aj s postovnym ale v ramci polska, takze v pripade nakupu cez autofra napriklad by to aj s proviziou a postovnym na slovensku vyslo na nejakych 16.05eur.
Zl Eur CZK
Cena aukcie: 38 8.97 230.57
Cena prepravy v Poľsku: 10.5 2.48 63.75
Preprava na Slovensku: 2.5 64.26
Provízia: 2.1 53.98
Celkový súčet od objednania až po dodanie k Vám: 16.05 412.56
ale najlacnejsia moznost je kupit ocelove lanko prislusneho priemeru v zeleziarstve tusim 2mm stalo pred 8rokmi 5sk za meter a uchytit ho do povodnych uchytov. Akurat najlacnejsia moznost je to ak mas moznosti, napriklad zvaracku a ak nie su tie zakoncenia aspon pod bubnom hlinikove.
Najlepsie bude ked sa podla katalogoveho cisla opytas v miestnych uatodieloch ci a za kolko to vedia zohnat. Ak to bude nad limit, tak potom jedine ze pozries ci sa bude dat lanko vymenit za lanko zo zeleziarstva (kvalita lanka je rovnaka, len ten spoj bude nadraka).
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/96101579
http://www.czdrafel.cz/lanovod-parkovac ... spero-p198
A pozeram ze z polska by sa dalo zohnat za nieco cez 10eur aj s postovnym ale v ramci polska, takze v pripade nakupu cez autofra napriklad by to aj s proviziou a postovnym na slovensku vyslo na nejakych 16.05eur.
Zl Eur CZK
Cena aukcie: 38 8.97 230.57
Cena prepravy v Poľsku: 10.5 2.48 63.75
Preprava na Slovensku: 2.5 64.26
Provízia: 2.1 53.98
Celkový súčet od objednania až po dodanie k Vám: 16.05 412.56
A NEVIETE AKZ ROYMER MA ESPERO? V mm alevo v cm
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Cvate nasiel som lanko rucnej brzdy ale neviem ci L a P strana maju rovnaku dlzku http://www.shop.najautoshop.eu/product. ... uct=111909
Skoda 105l (Uz nebohá*)
podľa toho čo som videl keď to mne menil servisák tak je lanovod symetrický. Tzn. ľavá strana = pravá strana. Ak by som chcel meniť len lanko, asi by som to zakončil bez zváračky pomocou svorníka z "čokoládky" a von to ešte poistiť rybárskym uzlíkom aby to nepovoľovalo.
objednam a uvidim mozno to len z jednej strany narezem k bruzkov aby sa dalo vybrat lanko a dat nove a zavarim ten rez
Skoda 105l (Uz nebohá*)