Můj nový Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Můj nový Cruze
Ok založim novu temu
- Reklama
Klucíííí probrouzdal jsem se na nějaký cizí fórum Cruze a clonítka s lampičkami pasují z Astry J nebo insignie, ihned zítra navštívím vrakáč opla
http://www.ebay.com/itm/Vauxhall-Astra- ... 3a7e6b8f44
http://www.ebay.com/itm/Vauxhall-Astra- ... 3a7e6b8f44
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
tamtadátídadá
Astra J, kdo chce tak na Kutnohorský na Opel vrakáči maj ještě jednu a pak i insignie. Takže si mysli že clonítek bude dost. cena za pár - 800,- to je rozdíl než 1600,- za 1 ks
Astra J, kdo chce tak na Kutnohorský na Opel vrakáči maj ještě jednu a pak i insignie. Takže si mysli že clonítek bude dost. cena za pár - 800,- to je rozdíl než 1600,- za 1 ks
Super tak to jsem zvědav
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
cena furt ještě zlodějna ..ale dá se přežít
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
jsou tam zajímavé žárovky. Zajdu za dlabkou pro diody jestli je bude mít
http://www.ebay.com/itm/WHITE-Festoon-2 ... 5513931%26
http://www.ebay.com/itm/WHITE-Festoon-2 ... 5513931%26
Mám stejnou otázku.tomask píše:Jak se to zapájí ?
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Zeby na + a -tomask píše:Jak se to zapájí ?
Musí tam být někde schovaný kabel. Protože Cruze to má taky a nevěřim tomu že by dělali více druhů svazků. Ta astra to měla blbě ve stropnici nad hlavou, tam byla zásuvka. Ale stejně jeden budu muset naletovat protože jsem tu zásuvečku u clonítka vytrhl. A když nic nenajdu, tak bude stačit protáhnout a naletovat drátky k lampičkám nad zrcátkem, tam je taky stálej proud a bude. No stress
Jen rada. když tam pojedete tak si to vymontujte sami. Protože ten jouda byl schopný vše rozlámat a šmatat na ně rukavicema od šmíru. ještě že jsem si to vyndal sám v uniformě:-) vycvaknout kulatou krytku, vytočit 3 torxy a pak tam dloubnout šroubovákem nebo špičatejma kombinačkama a odjistit takové 2 packy jako pojistka a pak až clonka povolí od stropnice, tak škubnout směrem dolu a je venku.
Jen rada. když tam pojedete tak si to vymontujte sami. Protože ten jouda byl schopný vše rozlámat a šmatat na ně rukavicema od šmíru. ještě že jsem si to vyndal sám v uniformě:-) vycvaknout kulatou krytku, vytočit 3 torxy a pak tam dloubnout šroubovákem nebo špičatejma kombinačkama a odjistit takové 2 packy jako pojistka a pak až clonka povolí od stropnice, tak škubnout směrem dolu a je venku.
nebo na - a + ???? červenej je plus, černej mínus.Mefisto píše:Zeby na + a -tomask píše:Jak se to zapájí ?
A co třeba krát a děleno?Mefisto píše:Zeby na + a -tomask píše:Jak se to zapájí ?
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
návštěva u Dlabky
žádné špinavé ruce....hezky pěkněFranta P. píše:
žádný kroucení zápěstí
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg