VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Já se taky bál že něco rupne ale pak už jsem se nasral a šlo to
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
Tak jsem to nakonec sundal, ale asi jako každýmu kdo to rozdělával mi praskly ty plastový úchyty tapecírunku. Kde je kupujete, já je nikde nemůžu sehnat a jiný tam nejdou nebo to drží blbě. Asi budu muset do Chevroletu, ale tam já chodím s hrůzou. Zase se budou vyptávat co a proč.....?
Jinak to dopadlo asi táááák :
Jinak to dopadlo asi táááák :
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Jo, málem bych zapomněl. Kdo se na ty dveře chystá taky, tak Franta měl pravdu, je to na posrání. Ten čalouněnej díl je zevnitř napevno zatavenej. Musel jsem to ulámat, odvrtat, uřezat a pak zase přilepit, přišroubovat. Hrůůůůza a děs. Ale musel jsem, teď už nešlo couvnout, když už mám palubovku červenou . Lepší je koupit WTCC v cihlovém provedení než to pak předělávat.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Dobrá práce, fakt povedené
ty příchytky bych zkusil koupit např. v autokelly, měli by takové věci mít..zkus pohledat na www.autokelly.cz nebo si vzít jednu co potřebuješ ssebou do obchodu
ty příchytky bych zkusil koupit např. v autokelly, měli by takové věci mít..zkus pohledat na www.autokelly.cz nebo si vzít jednu co potřebuješ ssebou do obchodu
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Byl jsem tam právě včera a ani jedna není stejná. Ještě něco prý objednají, tak pak uvidím.
- Scorpion.11
Jen samá chvála a klobouk dolů za precizní práci Doufám, že někde to uvidím i naživo a budu se moci podívat osobně
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Fakt, dost dobry
Paráda, klobouk dolu. jak si to sundal?
vypadá moc dobře
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Pánové opět děkuji.
Scorpione, uvidíš to na Olšovci.
Franto, hrůza ,vrtal jsem to, lámal, trhal, řezal, sekal a pak lepil, šrouboval, tavil,...... Fakt nářez a to mám ještě dělat troje dveře .
Dneska jsem prohnal nějakýho bílýho Cruze z Prahy po Jihlavě. Je to pěkný vidět to auto jet. Pěkný pocit, že nejsem sám kdo ho má. Ale CP to nebyl, hned jsem mu koukal na zadní sklo. Tak jsem mu ukázal, kdo je v Jihlavě pánem a valil pryč .
Scorpione, uvidíš to na Olšovci.
Franto, hrůza ,vrtal jsem to, lámal, trhal, řezal, sekal a pak lepil, šrouboval, tavil,...... Fakt nářez a to mám ještě dělat troje dveře .
Dneska jsem prohnal nějakýho bílýho Cruze z Prahy po Jihlavě. Je to pěkný vidět to auto jet. Pěkný pocit, že nejsem sám kdo ho má. Ale CP to nebyl, hned jsem mu koukal na zadní sklo. Tak jsem mu ukázal, kdo je v Jihlavě pánem a valil pryč .
- Alex Crouze
Moc pekne už at je olšovec a očekuju to
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
ještě troje? ufff
ale za tu dřinu to stojí, ne? Budeš ho mít krásný, činaný, skoro jako já! ale já už to měla hotový a bez práce.
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Taky je jejich blbá ta kombinace barev. K WTCC máš jen modro-černé čalouňení nebo černo-cihlová kůže. Takže třeba kdybych chtěl Modrý auto jako mám, ve wtcc LTZ s kůží tak mám absolutně neslazený interiér. nebo červené LS wtcc a k tomu kombinace modrého čalouněného interiéru. Za těchto podmínek bych to wtcc ani nechtěl.
Přemýšlel jsem že bych to udělal jako ty, máme v Pelhřimově čalounictví a ty mi potahovali u Nexie výplně dveří z vínové kůže. že bych to nechal potáhnout jako ty ale kůží buď modrou jako je auto, nebo černou ale kdyby to v těch tapecech bylo na šroubky jako u Nexie tak ano ale takhle na to prdim.
Přemýšlel jsem že bych to udělal jako ty, máme v Pelhřimově čalounictví a ty mi potahovali u Nexie výplně dveří z vínové kůže. že bych to nechal potáhnout jako ty ale kůží buď modrou jako je auto, nebo černou ale kdyby to v těch tapecech bylo na šroubky jako u Nexie tak ano ale takhle na to prdim.