Do Olšovce dlouhá doba tak bych se s vámi chtěl ještě setkat.
Místo bylo na střeše garáží to se moc neosvědčilo, tak by jsme to dali v Garážích hned v přízemí? Myslím že by to nemusel být problém
Tak doufám že budete mít čas a nebo že si ho uděláte na krátké posezení s přáteli
Tak prosím hlasujte jak se vám to hodí
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
já se klidně také přizpůsobím ale pro mě by byla přijatelná varianta 16.3
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Chtěl jsem taky vyhlásit termíny, ale já bych dal jen neděle tak ve 14 - 15 hod (s ohledem na Vysoké Mýto ). Ty soboty nejsou moc šikovné, když někdo odjíždí. Já si také akce plánuji spíš na sobotu, aby v neděli byl oddych, právě např. na kafe v Olympii. V Blavě to mívaj taky v neděli. Když to bude v neděli, určitě přijdu.
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON
Sry, ale v patek odpoledne je nesmysl i s ohledem na to kolik je tam lidi a sobota a nedela je pase. To jsou dny, ktere venuji rodine.
Cili za me utery - ctvrtek
Mefisto píše:Sry, ale v patek odpoledne je nesmysl i s ohledem na to kolik je tam lidi a sobota a nedela je pase. To jsou dny, ktere venuji rodine.
Cili za me utery - ctvrtek
No manželce s dětma dáš platební kartu či hotovost ať jdou utrácet a s námi si dáš kafé a máš hned pěkně strávenou neděli
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)