Richard píše:Já vím, že vtipy patří jinam, ale nedá mi to jeden sem přihodím, protože mi to co se napsalo výše i tak připadá:guseppe píše:Taky něco o filtru DPF, jedu po městě a rosvítila se kontrolka filtru, samozdřejmě červená na semaforu, otáčky stouply na 1100, zmáčknul jsem počítadlo a jedu ( věděl jsem že nesmím vypnout motor) po 4 kilometrech kontrolka zhasla a otáčky klesly, auto jede normálně, před měsícem mi nahrávali novej soft, předpokládám že to bylo to čištění...
Dědek je s býkem na pastvě, už je večer a dědek tahá za provaz a bejk nic....... v tom jde okolo takovej výrostek (týnejdžr) a říká: Dědku nic mi do tebe není, ale vidím, že máš problém a pomůžu ti....... jde ke stromu uřízne pořádnej klacek.... no a dá bejkovi jednu přes koule.... bejk vyrazí a zmizí směrem k vesnici. No to jsi mi pomoh láteří dědek, jak ho teď doženu????
Klid dědku, pomoh jsem bejkovi pomůžu i tobě.... a přetáh dědka taky tím klackem přes....... Dědek vyrazil tryskem k vesnici, vlítnul do baráku a říká: stará, až se vrátí bejk, tak ho přivaž, já se jdu ještě trochu proběhnout
Ty bejku .