Pojistky

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Odpovědět
slaza

Pojistky

Příspěvek od slaza »

Nestává se to často, ale někdy může odejít i pojistka. Já jsem například vyhodil pojistku od prostřední zásuvky. Nastudoval jsem si kde jsou a jak se vydělávají. A začaly dva problémy
1/ kde vzít náhradní? - jednalo se o č. 7 20A. Naštěstí jsem měl stejnou v Kalosovi.
2/ jak se k ní dostat? - pojistky u motoru jsou krásně přístupné, ale ty pod přístrojovou deskou ne. Pro chlapa s pořádnou rukou nedosažitelné. Jediná možnost je vzít pinzetu na pojistky do kombinaček, nebo podobných kleští a prodloužit si tak prsty.
Takže odteď vozím v autě i nářadí - kombinačky a koupím raději i rezervní pojistky. Tolik pro ty, co to ještě nepotkalo.
Ale které koupit? Je jich řada, různých hodnot. Co je nejrozumnější? Poraďte.
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON

Obrázek
Reklama

ladinek

Re: Pojistky

Příspěvek od ladinek »

Tak se sem přifařím :lol:

Dnes mě v aveu nejelo zničehonic rádio. Hledal jsem pojistku na rádio a zjistil jsem, že na rádio, nevím jestli Orel to má stejně, je pojistka zvlášť v tokovým žlutým plastu. Tak jsem to chtěl vytáhnout a ono to nešlo. Tak jsem to zasunul zpět a zase to jede. Nevíte jestli to funguje jako vyhazovací jistič nebo něco? Ven mě to vydělat nešlo a rvát jsem to nechtěl, viděl jsem to poprvé :D Aveo má v motoru u pojistek pinzetu přímo na ně, náhradní vozím sebou taky.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
slaza

Příspěvek od slaza »

Pinzetu máme taky, ale to vysunutí a zasunutí už bohužel nefungovalo, chtělo to novou.
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON

Obrázek
spakino

Příspěvek od spakino »

Nevi nekdo,jak pojistka je u Matize na zapalovac.Nefunguje mi...
Odpovědět

Zpět na „Orlando - Elektronika“