potrebujem radu
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
potrebujem radu
Caute Priaznivci velkeho +
Potrebujem radu ohladom elektroinstalacie v Aveu sedan 2008.Utrhol sa mi kablik v kufri priamo v mieste kde sa nadpajaju(vid foto).Osvetlenie kufra mi ide ale ŠPZ nesvieti.Uz som to mal raz spajkovane ale teraz tam uz nie je miesto.Neviete kde zohnat cely novy steker na kable a ako su zaistene tie stare.Nedari sa mi to vobec odpojit.Vdaka
Potrebujem radu ohladom elektroinstalacie v Aveu sedan 2008.Utrhol sa mi kablik v kufri priamo v mieste kde sa nadpajaju(vid foto).Osvetlenie kufra mi ide ale ŠPZ nesvieti.Uz som to mal raz spajkovane ale teraz tam uz nie je miesto.Neviete kde zohnat cely novy steker na kable a ako su zaistene tie stare.Nedari sa mi to vobec odpojit.Vdaka
- Přílohy
-
- 2013-01-03-099.jpg (25.57 KiB) Zobrazeno 3356 x
- Reklama
Re: potrebujem radu
ked zoberies konektor do rukky a si ho poriadne obzries tak si vsimni ze tie konektory su v tom plaste istene jazyckami co z nich vystupuju tie pomalicky zatlac sidlom alebo hrubou ihlou a cely ten konektor ti vijde vonku len si nepamätam ze ci nahodou este netreba rozobrat ten biely plast mne sa to tiez stalo a us som tam menil kable za hrubsie
diky,islo to vcelku dobre na to ako som mal zmrznute prsty:)
ja tiež potrebujem radu a kedže som tu nič podobné nenašiel tak to napíšem tu prosím vás v môže byť chyba ? tak pravdepodovbne to bude asi len zlý kontakt pretože jeden čas mi to raz svietilo raz ne a teraz už vôbec nesvieti.......ako to rozoberiem aby som sa k tomu dostal ? kto s tým má skúsenosť ?
- Přílohy
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
daš dole rám okolo rádia. Potom vycvykneš plastový kryt čo je pod ovládačom, a nad popolníkom. Pod nima nájdeš 4 skrutky na+ potom z boku od šoféra odpojiš tiahlá na ovládanie klapiek na ofuky. tiež + šrobovák 2ks. potom to vyberieš a na stole rozoberieš. zo spodu sú 4 skrutky a zacvaknuté do kopy.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
díky moc ked bude teplo pozriem sa nato
tento istý problém som mal, odstrihal som všetky káble, dal dutinky, zacvakol el. kliešťami a spojil cez čokoládku.bushhy píše:Caute Priaznivci velkeho +
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
to isté mám aj ja , stále to opravím a stále sa to časom dos.... pokazí..... musím to už vyriešiť..
jednoduchý návod:
Boris