VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Já to nechápu ty máš Car 300 s malým displayem a máš to tam a Já mám Car 400 s velkým a nemám to tam. Car 500 už je navigace.
a ty chromové kolečka s výdechy jdou vyndat?
a ty chromové kolečka s výdechy jdou vyndat?
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
Já to mám taky v autě, ale nepoužívám to Ty tlačítka na složky atd myslím LS+ taky
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
A máš USB vstup?
a kde jsi nabral inspiraci? jinak vypadá to dobře
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Nemám USB, pouze AUX..
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Jjo, CD300 má tie ikony, CD400 nie
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Sergej - právě mě se taky líbí ta kombinace černo - červené .
Poky - ty plasty bych chtěl taky červený, ale mám strach, aby to už nebylo moc. Ještě červená na dveřích a potahy, tak já nevím.
Franto, USB nemám, mám transmitr. Chromové výdechy jdou ven, ale až po vyndání toho očalouněného plastu.
Rudolf - inspirace proběhla i na té fotce, kterou jsi vložil. Jinak se mi prostě červená líbí
Poky - ty plasty bych chtěl taky červený, ale mám strach, aby to už nebylo moc. Ještě červená na dveřích a potahy, tak já nevím.
Franto, USB nemám, mám transmitr. Chromové výdechy jdou ven, ale až po vyndání toho očalouněného plastu.
Rudolf - inspirace proběhla i na té fotce, kterou jsi vložil. Jinak se mi prostě červená líbí
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Takže taháte mp3 jen z cd? tak asi proto. já mám usb a ještě jsem složky nezkoušel procházet.
Franta P. píše:Takže taháte mp3 jen z cd? tak asi proto. já mám usb a ještě jsem složky nezkoušel procházet.
LT+ nemají sice USB, ale máme 3.5
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Táááák se mi to rýsuje . Potřebuju od vás nápady na ty plasty okolo rádia a řadičky a na volantu!!!! Jakou barvu?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Šikovný kluk, co tak dát plasty do červeného carbonu. Má to podobný vzor.
A polepit to nebude problém.
A polepit to nebude problém.
Carthell Prg
To už mě taky napadlo, ale to sám nedám.
Parádička, Krása, ještě zbytek a je to.
Jo ten černej carbon by se hodil.
Jo ten černej carbon by se hodil.