Chevy
Moderátor: Blue Lanos
Re: Chevy
jupiiiii
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Reklama
krasne receno vhani mi to slzy do oci
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Takže cca před měsícem nějaké prase v Praze mi rozpáralo celý bok. Dneska jest opraveno a ještě nahraju fotky po opravě
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Fasa... rozbiť hubu, nas..ť do rúk a nepustiť k vode Keď nič iné, ani škoda vo výške spoluúčasti nepoteší...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Tak už sem to viděl po opravě a je to jako nové. Klempir odvedl kus práce. Opravil nejen tohle, ale kluci z CP ví i o tom na levém spoileru. A tohle taky opravil. Cana 5.900.foto ráno
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Ani nevím, že jsi měl takový "tuning" :O Kde jsi k tomu v Praze přišel?
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Hrozný. Ukaž pak to opravené. A co všechno lakoval? Není tam vidět přechod mezi tím novým a původním lakem nekdě? Já jak v létě sundaval ten pruh vzadu, tak je tam vidět pěkný přechod. Hodně rychle ten lak jde do háje.. nebo možná jen u mě vlastně.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
A díval ses pořádně?