Tak aspon, ze poslali penize:)Kjub píše:Ano, vratlili peniaze aj ked som to ohlasil neskoro ( treba do 30 dni myslim, od objednavky)...
Káres CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: Káres CRUZE
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
- Reklama
Tak panove o vikendu bylo konecne o neco lepe a ja se dokopal k vymene tech mlhovek. Nakoec to ani nebylo obtizne. Je mi jasne, ze me policajti asi zavrou, az je nekde podkam, ale ja jsem velice spokojen z vysledneho vzhledu
Dal jsem tam toto http://www.stualarm.cz/produkt/95h802-l ... 6led/3smd/ ted jeste ledky do potkavacek a zas to bude vypadat uplne jinak
Dal jsem tam toto http://www.stualarm.cz/produkt/95h802-l ... 6led/3smd/ ted jeste ledky do potkavacek a zas to bude vypadat uplne jinak
Carthell Prg
Carthell Prg
presne tyhle zarovky jsem mel v mlhovkach nez sem tam dal xenon HID sadu
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Kares promine
Sergeji jaká byla montáž? já bych chtěl dávat HID s projektorovou čočkou
Sergeji jaká byla montáž? já bych chtěl dávat HID s projektorovou čočkou
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
no montaz jako montaz mlhovek, ja zo narval primo do original mlhovky, takze jen schovat vsechny draty a menice a bylo to
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
já to nebudu dávat do mlhovky, ale do normálního světla takže musím někam přidělat ty kravinky jenže kam a zapojení je těžké? zvládnu to i když si s elektrikou nerozumím?
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
zvladne to uplne kazdy, ale nerad bych se tady rozepisoval Karesovi ve vlaknu, kdyz si nebudes vedet rady tak klidne SZ, ja mam ted xenony jak v tlumenych svetlech tak v mlhovkach, oboje 5000K
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Káres a svítí to? asi spíš jako denní světla ne?
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Sviti to zajimave.... opravdu bych to spis prirovnal k denim svetlum....v mlze jsem jeste nejel.
Carthell Prg
Carthell Prg
Tak v práci to dnes stálo za prd, ale doma mě čekalo překvapení s Koreje:) Druhé nejrychlejší poštovné 13 dní rekord je u mě 9:)
Už se těším, až je namontuji. Pokud mi někdo dáte podrobnější návod jak na to budu vám zavázán
Nutno říci, že vypadají kvalitně
Už se těším, až je namontuji. Pokud mi někdo dáte podrobnější návod jak na to budu vám zavázán
Nutno říci, že vypadají kvalitně
Carthell Prg
Carthell Prg
Jinak o víkendu se opět chystám na hory. Po minulém výletu jsem radši pořídil textilní řetězy na ty 17 co mam. U Srby mi bylo sděleno, že jsem ze 17 na zimu blázen a že ty řetězy mi seženou za 2800. Já jsem si je sehnal za 1200, tak pohoda. (sice nenahrazují kovové, ale já je mam jen pro sichr) http://www.hobbycar.cz/zimni-vybava/213 ... 84018.html
Carthell Prg
Carthell Prg
- Alex Crouze
jj paradni mlhovky hodně našlapaneeeee.... mam je taky na aute , montáž je jednoducha, jen sundat předni spojler a vymenit kus za kus
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
jako celý spojler??? Tak to jsem zvědav kde je chycenej??? Franta povídal, že se tam dostaneš přes platy jako když mění žárovku v mlhovce....Alex Crouze píše:jj paradni mlhovky hodně našlapaneeeee.... mam je taky na aute , montáž je jednoducha, jen sundat předni spojler a vymenit kus za kus
Carthell Prg
Carthell Prg
Mne to tam montoval technik zo chevroletu na Poliankach BA, dal to na zdvihak, dal dole naraznik jednu hmlovku dal v hned a druhu tam daval asi pol hodinu, lebo mu tam zavadzala klima zevraj...ale zvladol to a len za 10 eury
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Já se hecnu a zkusim to tam dát sám:)
Carthell Prg
Carthell Prg