Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
Este u nas by to chcelo testik ale tu by asi vyhrala dacia .kedze vela ludi pozera jedine na cenu .
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
- Reklama
Ono k cenám Orlanda-je"levné"jen u nás http://www.chevrolet.nl/aanbiedingen/ a zajímave srovnáni s němci cwww.hevrolet.de
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Nějak se mi zdá, že Chevrolety (Orlando, Cruze) pomalu ale jistě zdražujou. Sleduji to cca půl roku a cena roste a roste. Teda u Dealerů, na ofic. stránkách je to zhruba stejné
Teraz majú u nás akciu na orlíkov a cruzov HB, zľava ( možno aj zprava ) vyše 2000 evri pri financovaní na štvrtiny...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Nam pri koupi, pred 14dny, tvrdil dealer, ze maji posledni kusy se starou cenou, ze budou muset zdrazovat....tak na tom asi neco budeklakson23 píše:Nějak se mi zdá, že Chevrolety (Orlando, Cruze) pomalu ale jistě zdražujou. Sleduji to cca půl roku a cena roste a roste. Teda u Dealerů, na ofic. stránkách je to zhruba stejné
A bude po prodejnosti, pokud bude stat stejne jako konkurence - peugeot, opel, pak uz to takova vyhra nebude.
Kdo jste koupili za levno budte radi
Kdo jste koupili za levno budte radi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Stale je u Chevroletu moznost oproti jinym vyridit si slusnou slevu na fleet
myslím, že bez fleet programu by sa Orlando predávalo podstane menej, ja som fleet nemal možnosť, ale kupoval som predvádzacie vozidlo so všetkými rizikami s tým spojenými a skrátenou zárukou. Ak by som mal kupovať Orlando bez tej zľavy za predvádzačku, určite by som išiel ku konkurencii napr. do 7M Grand Scenika, ktorého cena vo verzii dynamic+ a nejaké veci naviac bola 17 000,-€ pričom cena Oralanda LT+ čiže nižšia výbava než Scenic po zľave predajcu cez 17 800,- € vrátane príplatku za farbu.
Vyzerá to tak, že oproti uvedeniu Orlanda na trh je dnes cenníková cena o cca 1 150,- € vyššia, ale na druhej strane sa aj zlepšila výbava, napr, LT+ má už tempomat, sklápacie sedadlo spolujazca a aj rozšírili motorizáciu o 1,4 l motor so šesťstupňovou prevodovkou
Vyzerá to tak, že oproti uvedeniu Orlanda na trh je dnes cenníková cena o cca 1 150,- € vyššia, ale na druhej strane sa aj zlepšila výbava, napr, LT+ má už tempomat, sklápacie sedadlo spolujazca a aj rozšírili motorizáciu o 1,4 l motor so šesťstupňovou prevodovkou
No když kouknu na ceník tak ceny nahoru šly
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Měl bych to teď o 62tis dražší
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
Ja moje kupoval za 405tis a to model 2013 LTZ navi a v cene i s plynem a je fakt, ze dost rozhodla cena, kdyby byla o 80tis jinde, tak bych asi Orlando nekoupil
Tak už vím proč zdražili..... právě jsem vyděl reklamu na Orla a nabízejí slevu 94t
Ona není sleva jako sleva
Ona není sleva jako sleva
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá
405 za LTZ s NAVI, plynem a model 2013, to je dobra cena...to tedy nevypada na zdrazeni ani nahodoujirkaaa píše:Ja moje kupoval za 405tis a to model 2013 LTZ navi a v cene i s plynem a je fakt, ze dost rozhodla cena, kdyby byla o 80tis jinde, tak bych asi Orlando nekoupil
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
jirkaaa píše:Ja moje kupoval za 405tis a to model 2013 LTZ navi a v cene i s plynem a je fakt, ze dost rozhodla cena, kdyby byla o 80tis jinde, tak bych asi Orlando nekoupil
... a to si kupoval kde???
bylo to posledni auto za tuto cenu, rikala ze budou zdrazovat...kupovali jsme ho v Plzni na Skvrňanský a plyn nám montoval přímo prodejceklakson23 píše:jirkaaa píše:Ja moje kupoval za 405tis a to model 2013 LTZ navi a v cene i s plynem a je fakt, ze dost rozhodla cena, kdyby byla o 80tis jinde, tak bych asi Orlando nekoupil
... a to si kupoval kde???