VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Ja bych ho mozna nechal, kdyz si fotil detail, tak to videt bylo, ale takhle ani ne...
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
- Reklama
-
keby som necital prispevky predtym tak ani neviem ze tam je ina farba...podla mna to vyzera OK
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Já bych na to taky p.děl, velebnosti
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
koukám ty nemáš polohu auto na kolečku, ty nemáš denní světla a funkci follow me home?
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Tak já dám asi na vás a stříkat to nebudu.
Franto, nemám tam polohu auto. Mám LS.
Ještě než začnu s interiérem, rád bych vyslechl pár vašich názorů a doporučení, jak to udělat. Jde mi o stříbrný plasty ve volantu, kolem rádia a kolem řadící páky. Jak by jste to udělali vy? Střed sedaček a tapecírunk bude červený.
Díky.
Franto, nemám tam polohu auto. Mám LS.
Ještě než začnu s interiérem, rád bych vyslechl pár vašich názorů a doporučení, jak to udělat. Jde mi o stříbrný plasty ve volantu, kolem rádia a kolem řadící páky. Jak by jste to udělali vy? Střed sedaček a tapecírunk bude červený.
Díky.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Dneska jsem vyzvedl ty potahy. Zítra dám foto. Nasazovat je ale budu až jindy, nemám čas. Potahy + 2x logo Chevrolet na předních sedadlech + obří kus látky na očalounění = 5.776,- Kč.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Ták jsem začal vnitřně tunit. Stal se ze mě čalouník. Zatím první kousek, díl je pravý kousek u volantu. A ještě náhled na potahy .
- Scorpion.11
No prozatím to vypadá velice dobře
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
paráda
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Už se těším na finále
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Carthell Prg
Taky jsem čalounil Aveo tapecíry ve dveřích, ta látka je hodně hrubá a pevná, ještě mám ve sklepě až mě něco napadne lepil jsem to na chemoprén
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Díky všem.
Taky to lepím chemoprenem, ale poprvé mi to prosáklo skrz látku a nechalo to fleky. Podruhé se to povedlo, tak snad další kousky půjdou dobře. Látka je taky dost pevná, ale musím se s tím poprat.
Taky to lepím chemoprenem, ale poprvé mi to prosáklo skrz látku a nechalo to fleky. Podruhé se to povedlo, tak snad další kousky půjdou dobře. Látka je taky dost pevná, ale musím se s tím poprat.