VIP Cruze

Zde můžete představit své miláčky :)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Franta P.

Re: VIP Cruze

Příspěvek od Franta P. »

A ty si nezadával kód barvy kterou ti to mají nastříkat?
Jo daň to je to clo. To je divný a roč já pro to musim pořád lézt na tu celní poštu. chmm
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Reklama

VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Kód barvy jsem psal. Prostě to nechám stříknout a je to. Jo a dneska volali z pošty, že posílají poukázku na ty peníze, co si strhli navíc -i .
Dneska volali z Toyoty, že tam mám potahy a tu látku -i -i :PP: .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
chester172

Příspěvek od chester172 »

takze dnes pre teba same dobre spravy :) to gratulujem:) potom daj foto ked budu potahy nech ta pochvalime :lol:
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
slidil

Příspěvek od slidil »

Franta P. píše:....
To je divný a roč já pro to musim pořád lézt na tu celní poštu. chmm
Nemusíš, já jim kdysi poslal plnou moc a co koupím na eBay, nebo i jinde, mi chodí domů i s případným vyúčtováním od celní správy na dobírku.
Max. mi pošlou žádost ať emailem doložím sceen web-stránky na který jsem nakupoval, abych dokázal cenu, apod.
Všechno jsem vyřizoval vždycky e-mailem. :D Do prahy na celní poštu nemám čas jezdit....

Česká pošta Vás může při celním řízení zastoupit

Česká pošta, s. p., předkládá zásilky, obsahující zboží dovážené ze zemí mimo Evropskou unii a podává na ně celní prohlášení na základě udělení plné moci od příjemce zásilky. V případě udělení plné moci k celnímu řízení se partnerem pro veškerou komunikaci s Celní správou stává ČP, která příjemce zastoupí i v případě použití opravných prostředků v rámci celního řízení (odvolání, obnova řízení, atd.).

Účelem zastupování klientů ČP (příjemců zásilek) v celním řízení je zajistit, aby zboží obsažené v zásilkách bylo propuštěno do příslušného celního režimu (převážně se jedná o režim volného oběhu) a byl vyměřen celní dluh (clo/DPH z hodnoty zboží). Teprve po ukončení celního řízení lze zásilku dodat adresátovi. ČP v rámci zastupování uhradí za klienta Celní správě vyměřený celní dluh, který při dodání vybere od příjemce, včetně případných správních poplatků, jakož i odměnu za předložení zboží a zastupování v celním řízení.

Neudělí-li příjemce zásilky plnou moc ČP k celnímu řízení, musí se tento osobně dostavit na vyměňovací poštu Praha 120, Plzeňská 290/139, Praha 5, kde se na celním úřadě osobně zúčastní celního řízení tím, že podá celní prohlášení na předmětnou zásilku, nebo tímto pověří svého zástupce. V rámci celního řízení je účastník povinen vždy prokázat všechny skutečnosti, které jsou relevantní pro propuštění zboží do navrženého režimu. Jedná se o doložení důkazů o zboží, zejména pak o prokazování celní hodnoty zboží.

Dovážíte-li pravidelně, nebo příležitostně, vždy máte možnost zplnomocnit ČP k zastupování v celním řízení (http://www.ceskaposta.cz/assets/nastroje/plna-moc.pdf).
Tato Plná moc se vztahuje pouze na celní řízení u poštovních zásilek a je platná do odvolání. Vyplněnou plnou moc zašlete poštou na adresu „Česká pošta, s.p., Oddělení celní deklarace, Plzeňská 290/139, Praha 5, 220 00“, v případě možnosti scanu, v elektronické podobě na e-mailovou adresu cd-praha120@cpost.cz. ČP plné moci archivuje v souladu se spisovým řádem.
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024

Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Matsonic

Příspěvek od Matsonic »

A at to clu podleha ci ne tak si berou kilco
slidil

Příspěvek od slidil »

Ne-e. Pokud to clu nepodléhá, tak přijde obálka (balíček) s razítkem "bez cla", a nic neplatím. Někdy tam bývá i prošlo rentgenem.
100,- platím jen pokud to projde celním řízením. A když si spočítám benzín do Prahy a zpět, tak je to levný. Navíc bych si musel brát dovolenou. ;)
Zrovne dneska jeden přišel. :D
DSCF2745-K50.jpg
Jinak takhle to vypadá. (jestli to bylo rovný kilo si už nepamatuju, ale vyplatilo se mi to vždycky)

1. příloha: screen stránky eBay na který jsem nakoupil (doklad o druhu zboží)
2. příloha: screen stránky PayPal s údaji o platbě (doklad o ceně zboží)
+ čestné prohlášení v e-mailu
3. příloha: plnou moc (jsem poslal již při prvním zastupování ČP při celní deklaraci)

Zatím to vždy stačilo (teda celkem 4x) :D
deklarace-K50.jpg
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024

Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

chester172, to víš, že pak nahodím fotky. I já se rád pochlubím a vyslechnu od vás chválu. A nebo i opak, každý má vlastní vkus. :PP:
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Matsonic

Příspěvek od Matsonic »

Ja to tak myslel, ze kdyz ti to bude vyrizovat ceska posta. Ty posles bud prohlaseni ze se jedna o zbozi neobchodniho charakteru. Nebo ze cena byla nizka. Stejne zaplatis kilo.
To co jsi dostal proslo. Pokud by si te vylosovali tak by si platil.
Ja to vetsinou neprevezmu a necham si to radeji poslat znovu.
Skoda stovky :)
celtikus

VIP Cruze

Příspěvek od celtikus »

V Praze jdou vsechny baliky z vnejsi hranice EU pres rentgen, na baliku jsem mel vypsany cely obsah, ale pecet neporusena.
SERGEJ_3

Příspěvek od SERGEJ_3 »

zdar,tak co už vis jak na tu palubovku?nebo to zkusíš nechat potahnout přímo v aute? :)
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.

Prodám : pružiny H&R -30mm

www.chevy.tym.cz
Matsonic

Re: Re: VIP Cruze

Příspěvek od Matsonic »

celtikus píše:V Praze jdou vsechny baliky z vnejsi hranice EU pres rentgen, na baliku jsem mel vypsany cely obsah, ale pecet neporusena.
Baliky jo, ale oni to vetsinou posilaj jako psani jen v obalce
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Sergej, zatím jsem měl vyndaný jen ty plasty. Myslím, že to musí jít vyndat. Radši bych to čalounil na vyndaných dílech než uvnitř. Určitě ti řeknu,jak jsem to nakonec dělal, ale mám teď málo času. Třeba to budeš mít dřív než já.
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Sergej, myslím, že jsem to našel v servisních manuálech. Mělo by to být všechno jen na nějakých sponkách nacvaknutý. Myslím, že to bude pohodička to vyndat. -i :PP:
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Tak mi to nedalo a vyndal jsem to. Zatím jen z obou stran u volantu. Je to opravdu jen nacvaknutý a jde to lehce ven. -i -i -i :lol:
Přílohy
28012013089.jpg
28012013088.jpg
28012013087.jpg
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Pořád nevím, jestli mám to křídlo stříknout. Možná tam zas takovej rozdíl vidět nebude. Dneska jsem se na to ptal kolik by to stálo a prej tak 800,-Kč. To je docela ranec, poraďte.
Přílohy
29012013091.jpg
29012013090.jpg
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Club Cars - Auta členů“